RENTED OUT

Roermond, Kapellerpoort 1

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Roermond!

Kantoorruimte huren in Roermond in een representatief kantoorgebouw?

Zoekt u een kantoorruimte in de omgeving van Roermond, gelegen in het centrum met een goede bereikbaarheid? En het liefst ook nog voor een aantrekkelijke huurprijs? Zoek dan niet verder, dit kantoorpand is een geweldige optie voor u!

Bent u één van de eerste huurders in dit onlangs geopende kantoorpand?

Dit kantoorpand, gelegen aan de Kapellerpoort in Roermond, is een modern en representatief kantoorpand dat onlangs geopend is. Het kantoorgebouw beschikt over 3 verdiepingen met een totale oppervlakte van 7200 m2. Kantoorruimten zijn hier te huur vanaf 15 m2, bestaande uit twee werkplekken. U huurt hier een kantoorruimte in het bruisende hart van Roermond, op loopafstand van winkels en restaurants. Ontspanning en werken liggen hier dicht bij elkaar.

Huur hier een werkplek vanaf €250,- p.m. in Roermond

Op deze locatie is er de mogelijkheid tot het huren van kantoorkamers en kantoorruimten op maat. Een kantoorruimte van 15 m2 huurt u hier al vanaf slechts €250,- per maand. Een grotere kantoorruimte huren? Dat is geen probleem. U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf €125,- per m2 per jaar. Meer informatie over de mogelijkheden binnen dit kantoorpand? Onze vastgoedconsultants staan voor u klaar!

Een kantoorpand met uitstekende bereikbaarheid en vele voorzieningen

Zoals eerder werd genoemd, beschikt dit kantoorpand over een uitstekende bereikbaarheid. Er ligt een busstation voor de deur, het treinstation is met het openbaar vervoer binnen 5 minuten te bereiken en binnen 5 minuten rijden bereikt u de snelweg A73. Naar uw werk gaan, is nog nooit zo makkelijk geweest! Naast de goede bereikbaarheid, beschikt het kantoorpand over diverse voorzieningen die het werken in dit kantoorpand zeer aangenaam maken. Hierbij kunt u denken aan voldoende parkeerruimte, liften, 24/7 toegankelijkheid, WiFi en vergaderruimten met catering mogelijkheden.

Een kijkje nemen? Plan een rondleiding in bij SKEPP

Heeft bovenstaande tekst uw interesse gewekt en wilt u dit kantoorpand wel eens met uw eigen ogen bekijken? Dat is geen enkel probleem. Bij SKEPP plant u gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Waar wacht u nog op?

Kantoorruimte huren in het centrum van Roermond? Kapellerpoort 1 Roermond Toplocation!

3 reviews Kapellerpoort

Jammer dat het allemaal lege ruimten zijn...

denk dat je hier een heel tof kantoorpand van kunt maken!

Goede huurprijzen en een top locatie qua bereikbaarheid

Top voorzienignen zoals een grote keuken en een receptie desk.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!