RENTED OUT

Roermond, Kapellerpoort 1

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Roermond!

Kantoorruimte huren aan de Kapellerpoort in Roermond

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de kapellerpoort in Roermond? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1995 en de beschikbare kantoren zijn verdeeld over alle 4 de bouwlagen. Het kantoorpand is in een rustige wijk gelegen, waar zowel kantoorgebouwen als vele woonhuizen zijn te vinden. Het pand heeft een gunstige ligging, de bereikbaarheid is daarom erg goed.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog vele kantoorkamers beschikbaar. Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 21 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €449,- voor. Of ben je toch opzoek naar iets meer ruimte? Er zijn ook kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 33 m2, voor slechts €350,- in de maand. De grootste beschikbare kantoorruimte is op dit moment 60 m2, deze kantoorunit is voor een maandelijks bedrag van €625,- van jou. De kans om hier door te groeien is dan ook zeker mogelijk, denk bijvoorbeeld aan deelverhuur. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid, 24/ toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kapellerpoort in Roermond, maak je ook gebruik van de vele bijkomende services en faciliteiten. Buiten dat het kantoorgebouw is voorzien van een liftinstallatie, luxe toiletgroepen en top koeling is er ook een pantry aanwezig. Een handige plek waar jij jezelf en je collega’s kunt voorzien van een kopje koffie/thee en een lunch kunt voorbereiden. Ook is er bij het kantoorpand de mogelijkheid om voor de deur te parkeren en is het pand 24/7 toegankelijk. Erg handig wanneer jij buiten kantoortijden om bezig wil zijn met je werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg gunstig gelegen in Roermond, vele cafés, gezellige restaurants en leuke winkels zijn op een korte loopafstand bereikbaar. Om het kantoorpand te bereiken vanaf verschillende snelwegen ben je enkele minuten onderweg, de op/afritten van de A73, A2 en A67 liggen namelijk op korte afstand. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? Er is een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek die vervolgens is aangesloten op het treinstation van Roermond.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kapellerpoort in Roermond?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kapellerpoort in Roermond? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar jouw kantoorruimte.

Kapellerpoort 1 Kapellerpoort 1 Roermond Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!