Roosendaal, Laan van Brabant 22

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Flexibel huren tegen een gunstige prijs in hartje Roosendaal

Aan de Laan van Brabant staat dit eigentijdse kantoorpand met de essentiële voorzieningen voor uw bedrijf, zoals de professionele receptie. De ligging dichtbij het station en de snelweg maken het pand goed bereikbaar en geschikt als bedrijfslocatie. U huurt hier een (flex)werkplek of een kantoorruimte tegen een bescheiden prijs.

Huur op deze locatie uw kantoorruimte of werkplek

Naast de goede ligging is het huren in dit pand erg flexibel. U huurt hier gemakkelijk en snel uw eigen kantoorruimte of werkplek en vanuit hier kunt u comfortabel werken. Met het treinstation van Roosendaal en de A58 om de hoek is het pand voor u en klanten uitstekend te bereiken.

Flexibel huren tegen bescheiden kosten?

Het huren in dit pand is, zoals al eerder genoemd, erg flexibel en kan gewoon per dag. Wilt u toch liever huren voor vaste periode in een vaste kantoorruimte, dan kan dit uiteraard ook. In overleg met u bespreken we de huurperiode en mogelijkheden. Voor een indicatie van de kosten voor het huren in Roosendaal kunt u contact opnemen met SKEPP.

Receptie, copy service en vergaderruimten

Binnen dit kantoorpand heeft uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Professionele receptie, diverse vergaderruimten en een copy service zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt huren aan de Laan van Brabant in Roosendaal. Tijdens of tussen de bedrijven door kunt u genieten van gratis koffie en thee. Al met al is de prijs-kwaliteitverhouding voor het huren in dit kantoorgebouw optimaal.

Kijk snel rond op de toekomstige locatie van uw bedrijf

SKEPP helpt u gratis en geheel vrijblijvend met het inplannen van een rondleiding. Door ons te bellen, mailen of simpelweg een whatsappberichtje te sturen helpen wij u graag aan verdere informatie en een rondleiding door het kantoorgebouw in Rosendaal. Neem dus snel contact op!

 Kantoorruimte huren aan Laan van Brabant in Roosendaal Laan van Brabant 22 Roosendaal Toplocation!

2 reviews Laan van Brabant

Goede prijzen!

Voor mij is het helaas net iets te ver rijden.

Genoeg ruimten gecreëerd om even te relaxen of voor informele overleggen.. erg fijn naast het hebben van je eigen kantoorurim.te

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!