Rent office space Roosendaal, Laan van Brabant 70-86

Facilities
 • Desk
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Roosendaal, Bergrand 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Roosendaal Railway Station 19 mins walk (1.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Laan van Brabant 70-86 in Roosendaal

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 235 m2
  Rental price: €2,722 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte vanaf 225 m2 beschikbaar in hartje Roosendaal

Tegenover het toekomstige gemeentehuis van Roosendaal, daar ligt dit karakteristieke kantoorpand aan de Laan van Brabant. Een centrumlocatie, waar u representatieve kantoorruimte huurt. Ook niet onbelangrijk: de uitstekende bereikbaarheid van het kantoor. De snelweg A58 is binnen enkele minuten te bereiken, daarnaast zijn er goede mogelijkheden om per bus en trein te reizen. Dus zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer is uw nieuwe kantoorruimte uitstekend toegankelijk!

Beschikbaarheid? 5 kantoorruimten te huur in Roosendaal

In dit kantoorgebouw aan de Laan van Brabant in Roosendaal zijn momenteel 5 kantoorruimten op maat te huur. Het gaat om kantoorruimten van 225 m2, 425 m2, 475 m2 en twee kantoren van 515 m2. Zit er een geschikte ruimte voor u tussen? Het is overigens uiteraard ook mogelijk om kantoren te combineren om zo een groter oppervlak te creëren. Meer informatie? Neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Kantoorruimte huren in Roosendaal? Slechts €99,- per m2 per jaar!

Wanneer u op zoek bent naar een centrumlocatie om uw onderneming te vestigen, bent u in dit kantoorgebouw in Roosendaal aan het juiste adres. Op een centrumlocatie verwacht u ongetwijfeld een hoge huurprijs, dit is echter in Roosendaal niet het geval. De huurprijs voor een kantoorruimte bedraagt namelijk slechts €99,- per m2 per jaar!

Veel parkeerruimte, een lift en meerdere pantry's aanwezig

Liefst 61 parkeerplaatsen zijn er beschikbaar op het terrein van het kantoorgebouw, ruimte genoeg om uw auto te parkeren. Ook voor mindervaliden is het mogelijk om kantoorruimte te huren aan de Laan van Brabant in Roosendaal, want er is bijvoorbeeld een lift aanwezig. Er zijn ook een aantal pantry's aanwezig in dit kantoorgebouw. Bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte.

Overtuigd? Kom dan eens langs en zie uw nieuwe kantoorruimte

Bent u overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw in het centrum van Roosendaal of twijfelt u nog tussen het kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is verstandig om te gaan kijken op deze locatie. Bij SKEPP plant u namelijk gratis en vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw, zodat u met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte kunt zien!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Laan van Brabant 70-86

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen