Roosendaal, Rietschotten 1

Moderne kantoorruimte te huur op bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal!

Naar welk type kantoorruimte u ook op zoek bent, hier in Roosendaal vindt u het! Op bedrijventerrein Borchwerf II ligt dit multifunctionele kantoorpand. Naast het gemak van een werkplek of kantoorunit, maakt u gebruik van vele services. De receptionisten ondersteunen u met secretariële diensten.

Een eigen permanente kantoorruimte met 24/7 beschikbaarheid

Geen vast kantoor nodig, maar wel behoefte aan een kantoor dat steeds beschikbaar is? Hier in Roosendaal huurt u een flexwerkplek, dan werkt u wanneer u wilt, want u heeft 24/7 toegang! Liever een eigen, vast kantoor? Huur dan een volledig ingerichte kantoorunit vanaf 20 m2. Er is ook een kantoorruimte op maat beschikbaar. Kortom, voor iedere onderneming een ruimte die past bij de behoeften!

Goedkoop uw eigen werkplek op de Borchwerf in Roosendaal

De flexwerkplekken zijn financieel het meest aantrekkelijk. Voor een eigen kantoorruimte betaalt u meer, maar heeft u het gemak van een privékamer. U kunt hier op flexibele basis huren. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste huurtermijn? Hier in Roosendaal huurt u ook voor een langere huurtermijn!

Luxe kantoorruimte, gratis koffie en een bemande receptie

De receptionisten helpen u graag, bijvoorbeeld met het ontvangen van gasten of het opnemen van de telefoon. U kunt u focussen op uw core business in uw kantoorruimte, terwijl u ondertussen geniet van gratis thee of koffie. Bovendien wordt uw kantoor schoongemaakt en maakt u gebruik van de printfaciliteiten. Vergaderen? Er zijn diverse ruimten om bijeenkomsten te organiseren. Kortom, veel luxe!

Bezoek dit kantoor aan de Stepvelden in Roosendaal

Het beste is dat u uw nieuwe kantoorruimte in Roosendaal met eigen ogen gaat bekijken. Dat doet u door bij SKEPP gratis (!) een rondleiding in te plannen.

Luxe kantoorruimte of werkplek huren in Roosendaal! Rietschotten 1 Roosendaal Toplocation!

5 reviews Rietschotten

Tof ingericht!

Leuk kantoorpand net buiten Roosendaal.

Goede voorzieningen en vriendelijk personeel! Ze helpen je goed op weg.

Zeker een leuk kantoor, alleen jammer dat het zo afgelegen is.... ik zoek een kantoor dat centraler in NL ligt

Leuk pand, goede voorzieningen, vriendelijk personeel en grote kantoren. Wat wil je nog meer?

Super gaaf ingericht!!!

Mocht je in de buurt zijn, zeker eens langslopen bij dit kantoor.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!