Roosendaal, Scherpdeel 3-5

Huren binnen een karakteristiek kantoorpand in Roosendaal

Het kantoorpand in Roosendaal bestaat uit drie bedrijfshallen, waarin kantoorruimte op maat beschikbaar is. Vanaf de snelweg A17 is het kantoorgebouw uitstekend toegankelijk. U kunt gebruik maken van voorzieningen, zoals een pantry.

Kantoorruimte op maat te huur!

Aan de Scherpdeel in Roosendaal huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 110 m2. De totale oppervlakte bestaat uit 3.095 m2.

Flexibele en langdurige huurtermijnen

Het huren van een kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw kan op flexibele basis maar u huurt hier ook voor de lange termijn. Langere huurtermijnen zijn over het algemeen financieel gunstiger.

Besluit u hier te huren, dan kunt u gebruik maken van de pantry en vergaderruimte. Het kantoorgebouw in Roosendaal is gunstig gelegen, wat de bereikbaarheid betreft. Het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Borchwerf en is binnen enkele minuten toegankelijk vanaf de snelweg A17. Uw auto kunt u parkeren op eigen terrein. Voor de ov-reizigers is het belangrijk om te weten dat er bushaltes in de directe nabijheid zijn. Met de lijnbus is de reis van of naar het NS-station Roosendaal nog geen tien minuten.

Plan 24/7 uw rondleiding

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat (>110m2)? Zoek dan niet verder en plan uw eigen rondleiding in via SKEPP! Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel gratis.

Representatieve kantoorruimte te huur in Roosendaal Scherpdeel 3-5 Roosendaal Toplocation!

2 reviews Scherpdeel

Prima als je een simpel kantoor en wat opslagruimte nodig heb.t

niet geschikt voor de hippe, eigentijdse ondernemingen. Een beetje ene verouderd kantoorpand vind ik.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!