RENTED OUT

Rotterdam Brainpark, Lichtenauerlaan 40

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Rotterdam Brainpark!

Uw nieuwe kantoorlocatie (vanaf 325 m2) op Brainpark II in Rotterdam

Representatieve kantoorruimte huren op een ideale locatie vlakbij de Rijksweg A16 in Rotterdam? Brainpark is een zeer representatief kantorenpark om te huren. Het kantoorpand zelf is van alle gemakken voorzien en past bij een bedrijf die zakelijkheid en ambitie wil uitstralen. Het Kadaster, Price Waterhouse Coopers en het Novotelhotel zijn uw nieuwe buren op dit kantorenpark.

Kantoorruimte op maat voor €150,- per m2 per jaar

Kantoorruimte huren kan op deze locatie aan de Lichtenauerlaan vanaf 325 m2. De maximale te huren ruimte bedraagt 897 m2. De huurprijs is vastgesteld op €150,- per m2 per jaar en is daarmee marktconform te noemen.

Vergaderen en lunchen in uw kantoor

Binnen het kantoorpand kunt u gebruik maken van voorzieningen als een vergaderruimte, lunchruimte, keuken en parkeerruimte.

Fantastisch te bereiken via de snelweg A16

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend, gezien de ligging direct aan de snelweg A16. Bovendien zijn er mogelijkheden om per openbaar vervoer te reizen.

Bezoek Rotterdam Brainpark, reageer nu!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Rotterdam? Huren binnen dit moderne kantoorgebouw is zeker de moeite waard! Neem nu alvast een kijkje en plan uw eigen rondleiding, altijd gratis en vrijblijvend, bij SKEPP!

Kantoorruimte huren op Brainpark II in Rotterdam Lichtenauerlaan 40 Rotterdam Brainpark Toplocation!

5 reviews Lichtenauerlaan

Ik ben hier laatst wezen kijken en de voorzieningen, zoals de keuken en de vergaderruimten, waren erg goed. De kantoorruimte zag er ook netjes uit.

Ik ben op zoek naar een pand dat goed bereikbaar is vanaf de snelweg omdat ik veel onderweg ben voor mijn werk. Dit kantoor heeft een goede prijs en goede voorzieningen.

Mooie grote kantoorruimten

Zelf in te richten ruimten, zo kun je het helemaal naar eigen smaak inrichten.

Hele gunstige ligging in Rotterdam, vlakbij de snelweg. Maakt het pand goed bereikbaar.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!