Super deal

Rotterdam Centrum, Weena 750

3014 DA Rotterdam Centrum

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam? Dat is dit kantoorpand echt helemaal iets voor jou. Het gebouw staat midden in het zaken centrum van Rotterdam en is onlangs volledig gerenoveerd. Er is in totaal 3072 m2 aan kantoorruimte wat gehuurd kan worden verdeeld over 5 etages. De bereikbaarheid van dit pand is prima en er kan geparkeerd worden in de parkeergarage of directe omgeving.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je flexibele kantoorruimten. Je kunt een kantoorruimte huren vanaf 2 werkplekken voor een maandelijks bedrag van €900,-. Daarnaast zijn ook nog andere kantoorunits beschikbaar, bijvoorbeeld een kantoorkamer met 6 werkplekken. Deze kun je huren voor een maandelijks bedrag van €2700,-. Deelverhuur is ook op deze locatie mogelijk. Benieuwd naar alle opties? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een representatieve entree, vergaderfaciliteiten en een receptie

In dit pand aan de Weena in Rotterdam Centraal beschikt niet alleen over vergaderzalen en de flexibele kantoorruimten, maar ook over een representatieve entree met receptie. Een uitstekende plek om eventuele gasten te ontvangen. Tevens kan de receptie je ondersteunen met administratieve werkzaamheden zoals binnenkomende post en telefonie. Voor de rest is het pand tot in de puntjes gerenoveerd, er zijn hoogwaardige luchtbehandelinginstallaties aanwezig en de verlichting wordt geregeld via bewegingsdetectie. Al deze services zorgen voor een productieve en relaxte werksfeer, dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zoals eerder verteld, top! Met zowel de auto als het openbaar vervoer is het pand snel te bereiken. Wanneer je met de auto naar het kantoor wil reizen kost het je slechts 8 minuten vanaf de snelweg en parkeer je vervolgens de auto in de parkeergarage van het kantoor. Mocht je met de trein naar kantoor willen reizen, Rotterdam Centraal is 3 minuten lopen. In de nabije omgeving valt er van alles te beleven omtrent koffiebarretjes, cafés, restaurants, winkels, supermarkten en mocht je in de pauze lekker een frisse neus willen halen? Het Roel Langerakpark ligt vlakbij.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in om het met je eigen ogen te bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder, dit alles is gratis en geheel vrijblijvend!

Weena 750 Weena 750 Rotterdam Centrum Toplocation!

1 reviews Weena

Modern en hip kantoorgebouw, ik zie mezelf hier al werken!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!