RENTED OUT
Super deal

Rotterdam Centrum, Westersingel 33

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Rotterdam Centrum!

Monumentaal kantoorpand huren in het centrum van Rotterdam?

Kantoorruimte huren binnen een historisch kantoorpand in Rotterdam, dat is natuurlijk niet voor elke organisatie weggelegd. Hoewel, SKEPP biedt u middels deze kantoorruimte een unieke kans. Op één van de meest centraal gelegen locaties in Rotterdam, huurt u kantoorruimte al voor maar €150,- per m2 per jaar!

Monumentaal kantoorgebouw in Rotterdam Centrum

Is uw organisatie nog steeds op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam? Dit monumentale kantoorpand heeft een grandeur uitstraling. De historie van dit kantoor vindt u overal binnen dit kantoorpand terug. Doordat dit historische kantoorpand is gelegen in het centrum van Rotterdam zijn vele restaurants, bars, eet- en drinkgelegenheden op loopafstand bereikbaar. De bereikbaarheid van dit kantoorpand per openbaar vervoer is uitstekend.

Kantoor met balkon en achtertuin

Aan de straatkant op de 2e verdieping een inpandig balkon aanwezig. Aan de andere zijde geniet u van de achtertuin van dit kantoorpand. Bovendien maakt u gebruik van meerdere pantry's. Kortom, een prachtig kantoorpand in het centrum van Rotterdam. In totaal is er nog 493 m2 kantoorruimte beschikbaar. Kantoorkamers worden aangeboden vanaf 60 m2. Het kantoorpand is ook in zijn geheel te huren. Een meerjarig huurcontract betekent een lagere huurprijs!

Ontdek de voordelen van een kantoor in het centrum van Rotterdam

Dus bent u nog op zoek naar kantoorruimte in het centrum van Rotterdam? Neem dan direct contact op met SKEPP of plan een geheel vrijblijvende rondleiding in via de website!

Huren binnen historisch kantoorpand in hartje Rotterdam Westersingel 33 Rotterdam Centrum Toplocation!

3 reviews Westersingel

Geweldige locatie zo in het centrum, helaas voor ons iets boven het budget.

Historisch pand, dit ziej e overal in terug

Niets is teveel gezegd: PRACHTIG

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!