Rent office space Rotterdam Haringvliet, Wijnhaven 15

5 (1 reviews)
Accessibility
 • Bus stop Rotterdam, Willemswerf 5 mins walk (0.4 km)
 • Subway station Rotterdam, Station Blaak 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Rotterdam Blaak 6 mins walk (0.4 km)
 • Subway station Rotterdam, Blaak 4 mins walk (0.3 km)
 • Park 10 mins walk (0.7 km)
 • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Wijnhaven 15 in Rotterdam Haringvliet

Availability updated:
Available office rooms
 • Kantoor 1

  Space description: 21 m2
  Rental price: €1,495 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Wijnhaven in Rotterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum? Neem dan eens een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1707 en is sinds 1987 een rijksmonument. Naast een perfecte ligging met leuke winkeltjes, gezellige restaurants en een goede bereikbaarheid kenmerkt dit kantoorpand zich door de prachtige ornamenten en originele stijlelementen.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 6 m2, deze kantoorunit is klein maar zeker comfortabel om te werken, te huur voor een maandelijks bedrag van €350,-. De grootste beschikbare kantoorruimte is 39 m2, voor €1430,- in de maand. Tussen deze 2 oppervlakten zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar en ook deelverhuur is op deze locatie een optie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen jou graag verder.

Parkeergelegenheid en een pantry

Het grote voordeel van een kantoorruimte huren aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum, is toch wel dat er de mogelijkheid is om jou auto in de directe nabijheid te parkeren. Vaak is dit onmogelijk in het centrum van Rotterdam. De kantoorruimten zijn momenteel leeg, je kunt dus volledig jouw eigen smaak toepassen, hierdoor voel jij je thuis op kantoor! Ook zijn er in het kantoorpand 2 pantry’s, een handige plek voor het zetten van een kopje koffie of het voorbereiden van een verse lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Rotterdam, alles is makkelijk met een korte loopafstand te bereiken.  Denk hierbij aan gezellige cafés, goede restaurants en het zakelijke centrum aan de Blaak en Coolsingel. De aansluiting op verschillende snelwegen zoals de A13, A16 en A20 is goed, de op- en afritten zijn namelijk binnen enkele minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt vanaf jou werkplek op een loopafstand van 3 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum? En wil je graag de kantoorkamers met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend, SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Wijnhaven.


Reviews

Find out what other people said about this location

G

Een leuke locatie en ontzettend gaaf uitzicht!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Wijnhaven 15

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen