Super deal

Rotterdam Kop van Zuid, Wilhelminaplein 1-40

3072DE Rotterdam Kop van Zuid

5 (2)

Wordt volledig ontzorgt in dit vooruitstrevende kantoorconcept nabij de Erasmusbrug in Rotterdam!

Dit kantoorconcept is gevestigd in de Wilhelmina Toren in Rotterdam en richt zich op een ‘community of business nomads’. Werkenden uit alle beroepsgroepen, bloedgroepen en windrichtingen met één thuisbasis: de Wilhelmina Toren.

Gepersonaliseerde kantoorruimten te huur aan het Wilheminaplein

Of u nu op zoek bent naar een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2, aan het Wilhelminaplein in Rotterdam bent u aan het juiste adres! Huurt u op een andere locatie in Rotterdam? Kom dan hier eens kijken want naast de diversiteit in kantoorruimte, beschikt het kantoorgebouw in Rotterdam ook over aansprekende faciliteiten. Denk hierbij aan een restaurant, espressobar, vergaderruimte en een fitnessruimte.

Huurprijzen van kantoorruimte aan het Wilhelminaplein in Rotterdam

Een flexibele werkplek is al te huur vanaf €150,- per maand! Een kantoorkamer van 15 m2 huurt u al voor slechts €650,- per maand. Kantoorruimte huren kan zowel voor de korte termijn als de lange termijn. De keuze is aan u!

Uw kantoor op een toplocatie in Rotterdam, Kop van Zuid

Het kantoorpand bevindt zich op een van de meest aansprekende locaties van Rotterdam, namelijk op de welbekende Kop van Zuid. Er zijn mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen. Daarnaast zijn er snelwegen in de omgeving te vinden.

Op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam? Reageer nu!

Dus bent u op zoek naar een werkplek (<15 m2), kantoorkamer (15 m2 - 100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2)? Plan dan in het menu rechts op deze pagina een gratis (!) rondleiding in of neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte huren in de Wilhelminatoren in Rotterdam Wilhelminaplein 1-40 Rotterdam Kop van Zuid Toplocation!

2 reviews Wilhelminaplein

Mooie ruimtes en uitgebreide faciliteiten

Prachtige design elementen in dit gebouw!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!