Rent office space Rotterdam Waalhaven, Van Weerden Poelmanweg 25-31

5 (1 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Elevator
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Van Weerden Poelmanweg 25-31 in Rotterdam Waalhaven

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 417 m2
  Rental price: €3,440 /mo.
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 785 m2
  Rental price: €6,476 /mo.
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 786 m2
  Rental price: €6,484 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam (Waalhaven)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam Waalhaven? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand, één van de meest bekende gebouwen in het Rotterdamse Waalhavengebied. Er is hier totaal 3118 m2 aan kantoorruimte, waarvan momenteel 2074 m2 beschikbaar is. Wat dit kantoorpand zo aantrekkelijk maakt? De ideale ligging. Je huurt hier namelijk een kantoorunit op een goed bereikbare locatie, met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 2074 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over alle 4 de bouwlagen. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 21 m2 voor een maandelijks bedrag van €173,-. Op de 2e verdieping is in totaal 786 m2 beschikbaar, het is mogelijk om hier een kleine kantoorunit te huren, of de hele oppervlakte voor €6484,- in de maand. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid, een lift en pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam Waalhaven brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo heb je de mogelijkheid om te parkeren voor de deur en kun je gebruik maken van de aanwezige pantry’s. Een handige plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten of de lunch in de middag voor te bereiden. Zit jouw droomkantoor op de 3e verdieping, maar je ben je minder valide? Geen probleem! De aanwezige liftinstallatie zorgt voor een makkelijke verbinding tussen alle 4 de verdiepingen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in het hart van het Waalhavengebied in Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met verschillende rijkswegen zoals de A15 en A4. Deze zijn binnen enkele minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op een korte loopafstand van slechts 4 minuten. In de nabije omgeving zijn er verschillende koffietentjes waar je gezellig kunt zitten met klanten of met collega's na werktijd. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam Waalhaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg.  


Reviews

Find out what other people said about this location

E

Een mooi groot kantoorgebouw met prachtige ruimtes!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Weerden Poelmanweg 25-31

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen