Super deal

Rotterdam Waalhaven, Waalhaven Zuidzijde 10

3088HH Rotterdam Waalhaven

5 (2)

Hoogwaardig pand te huur aan Waalhaven Z.Z. in Rotterdam

In dit prachtige kantoorgebouw in de Waalhaven van Rotterdam heeft u de mogelijkheid om kantoorruimte te huren. Momenteel is hier kantoorruimte op maat beschikbaar, waarbij deelverhuur mogelijk is vanaf 566 m2. Wilt u een kleinere kantoorruimte huren? Neem dan voor de zekerheid contact op met SKEPP. Wij bekijken dan samen met u en de verhuurder de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Uw kantoor in de internationale haven van Rotterdam

Heeft uw bedrijf ook een link met de Rotterdamse haven? Of bedrijft u veelal handel in de Rotterdamse haven? Dan is dit kantoorpand zeer geschikt om uw onderneming / corporate te vestigen. Dichtbij uw relaties in een kantoorpand dat als uithangbord fungeert voor uw onderneming!

Een aantrekkelijke huurprijs met onderhandelingsmogelijkheden

Op dit moment is er nog maximaal 1.698 m2 kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De huurprijs is vastgesteld op €125,- per m2 per jaar. Dat wil niet zeggen dat er geen onderhandelingsmogelijkheid is, die is er namelijk altijd!

Kantoorgebouw met receptie en representatieve entree

Het kantoorpand is voorzien van een tochtsluis, een grote centrale hal met receptie en ontvangstbalie en in zijn geheel uitgevoerd in natuursteen. Vanuit de centrale hal bereikt u de liften en kantoorruimten.

Bezoek dit kantoorpand in Rotterdam om een goed beeld te krijgen

Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Rotterdam, laat u dan zeker nader informeren over dit kantoorpand. En plan tevens alvast uw gratis rondleiding in, bij SKEPP!

Kantoorruimte beschikbaar nabij de haven van Rotterdam Waalhaven Zuidzijde 10 Rotterdam Waalhaven Toplocation!

2 reviews Waalhaven Zuidzijde

Genoeg kantoorruimte beschikbaar, ben alleen zelf niet zo weg van het gebouw, veel kleine ramen

Mooie entree met natuurstenen vloer, chique uitstraling

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!