Schiedam, Stadserf 76-108

Casco kantoorruimte te huur in hartje Schiedam

Kantoorruimte huren op een centrale plek in Schiedam? Dat kan bij dit kantoorgebouw aan het Stadserf in Schiedam! De beschikbare kantoorruimte kan dienen als kantoor- of winkelruimte. Het kantoorpand kent een moderne uitstraling die past bij de huidige maatstaven waar een kantoor aan moet voldoen.

De kantoorruimten worden in casco staat verhuurd. Dat betekent dat u zelf de ruimte krijgt om de ruimte in te richten naar de smaak van u en uw bedrijf. Binnen de ruimtes is een tapijtvloer aanwezig. Er is een pantry en toiletgroep aanwezig bij elke ruimte. U werkt hier op een rustige plek tegenover het gemeentehuis van Schiedam. Bijna geen stad in Nederland is per openbaar vervoer zo goed bereikbaar als Schiedam, u reist per trein, tram, bus of metro. Natuurlijk kunt u ook gewoon met de auto reizen!

U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 186 m2. Grotere metrages zijn mogelijk. De huurprijs voor 186 m2 kantoorruimte bedraagt slechts €2092,- per maand! Dit komt neer op €160,- per m2 per jaar. Huren in Schiedam? Neem dan contact op met SKEPP voor het plannen van een vrijblijvende rondleiding!

Kantoorruimte huren op toegankelijke plek in Schiedam Stadserf 76-108 Schiedam Toplocation!

1 reviews Stadserf

Een gezellige plek, je werkt met plezier op deze locatie.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!