Rent office space Schiedam, Van Heekstraat 15

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Schiedam, Ringersstraat 6 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Schiedam Centrum 19 mins walk (1.5 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Van Heekstraat 15 in Schiedam

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 20 m2
  Rental price: €250 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 40 m2
  Rental price: €506 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 202 m2
  Rental price: €1,286 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Van Heekstraat in Schiedam

Op zoek naar een kantoorruimte? Maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden om te gaan huren? Neem dan een kijkje in het voormalige kantoorgebouw van de Openbare Nutsbedrijven Schiedam aan de Van heekstraat. Het is een goed bereikbare locatie, met zowel de fiets, OV en auto. Het kantoorgebouw bestaat uit 4 bouwlagen waar nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar zijn voor de verhuur. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorunit tussen zit voor jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 20 m2 voor een maandelijks bedrag van €250,-. Daarnaast zijn er op verschillende verdiepingen nog diverse metrages beschikbaar. Zo is er op de begane grond een grote kantoorruimte beschikbaar van 202 m2, deze unit kun je huren voor €1286,- per maand. Wil je graag een grotere kantoorruimte of meerdere kantoorkamers tegelijkertijd huren? Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimte, parkeergelegenheid en een pantry

Het kantoorgebouw kent vele voordelen, de voorzieningen zijn namelijk op deze locatie goed gefaciliteerd. Zo kun je gebruik maken van de vergaderruimten, ideaal wanneer je voor je collega’s een presentatie wilt geven of met bezoekers niet in je eigen kantoorruimte wilt zitten. Daarnaast is er ook in de omgeving van het kantoorgebouw ook voldoende parkeergelegenheid en zijn er meerdere pantry’s aanwezig waar je tussen de middag jezelf kunt voorzien van een heerlijke kop koffie/thee. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zoals eerder aangegeven erg gunstig. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 5 minuten lopen en heeft ook nog eens een rechtstreekse verbinding met het treinstation Schiedam Centrum. Ook zijn de snelwegen niet ver van het kantoorgebouw gelegen, De A20, A13 en A4 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. In de nabije omgeving van het kantoorpand zit Famous Mister Chicken Schiedam, een echte aanrader als je lekker wilt lunchen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Heekstraat in Schiedam?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Van Heekstraat in Schiedam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat voor jou uitkomt. Heb je nog vragen of ergens hulp bij nodig? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Van Heekstraat in Schiedam.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Heekstraat 15

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen