Rent office space Schiphol-Rijk, Boeingavenue 201-219

5 (2 reviews)
Facilities
 • Free WiFi
 • Elevator
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Boeingavenue 201-219 in Schiphol-Rijk

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 40 m2
  Rental price: €789 €750 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 62 m2
  Rental price: €1,316 €1,250 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 71 m2
  Rental price: €1,526 €1,450 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan Boeingavenue in Schiphol-Rijk

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de boeingavenue in Schiphol-Rijk? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand op bedrijventerrein Star Parc. In het kantoorgebouw is een diversiteit aan bedrijven gevestigd. Vaak zijn deze bedrijven gelieerd aan de luchtvaart, maar dat is zeker geen vereiste. Iedereen die op zoek is naar een kleine geschikte kantoorruimte is welkom aan de Boeingavenue. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

Het 5 bouwlaag tellende gebouw heeft op dit moment nog een paar kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur, waaronder 2 kantoorkamer van 30 m2. Je betaald voor deze kantoorunits een maandelijks bedrag van €650,-. Heb je iets meer ruimte nodig met jouw onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 71 m2, te huur voor €1450,- per maand. De kantoorruimtes worden gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd, je hoeft nergens meer achteraan! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een lekkere lunch, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk komen veel voordelen kijken. Je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de lekkere lunchmogelijkheden. In het kantoorgebouw vind je op de begane grond een SandwichHub, hier kun je terecht voor heerlijke broodjes, salades en drankjes. Reis je met de auto naar je werkplek? Het bedrijventerrein beschikt over voldoende parkeermogelijkheden, een parkeerplek in onderliggende garage kan ook gehuurd worden. Werk je vaak buiten werktijden om? Dan heb je mazzel! Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op ieder gewenst tijdstip van de dag gebruik van jouw kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging, je bereikt namelijk jouw kantoorruimte makkelijk en snel met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rij jij vanaf je werkplek naar de A4 of A5 via de N201. Reis je liever met het openbaar vervoer? Binnen een paar minuten lopen bereik je de bushalte, deze buslijnen hebben een rechtstreekse verbinding met een treinstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de boeingavenue in Schiphol-Rijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boeingavenue te huren in Schiphol-Rijk? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip! Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Boeingavenue. 


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Leuke medehuurders die net zoals mij ook in de luchtvaart-industrie zaten, hierdoor kon je snel connecties maken.

W

Goede locatie, geweldige voorzieningen en vooral een goede inrichting van de kantoorruimte.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Boeingavenue 201-219

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen