Rent office space Schiphol-Rijk, Boeingavenue 241-541

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Schiphol-Rijk, Boeingavenue 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Schiphol Airport 1 hour 14 mins walk (6.1 km)
 • Gym 7 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Boeingavenue 241-541 in Schiphol-Rijk

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 588 m2
  Rental price: €6,341 €5,390 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 758 m2
  Rental price: €8,174 €6,948 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1281 m2
  Rental price: €13,814 €11,742 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Schiphol-Rijk? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan de Boeing Avenue. Het is een stoer ogend kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 6260 m2, waarvan 3334 m2 aan kantoorruimte. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en gelegen op een gunstige plek in Schiphol-Rijk, namelijk op het StarParc. Een nette en zakelijke omgeving die goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 3334 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over 4 verdiepingen. De kantoorruimten verschillen qua oppervlakten, zo is er op de begane grond een kantoorunit beschikbaar van 588 m2 voor een maandelijks bedrag van €5390,-. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Op de 2e verdieping is er 1281 m2 voor €11.742,- in de maand beschikbaar. Zijn deze metrages te groot en wil je wat kleiner beginnen? Neem dan een kijkje op de 3e verdieping, hier vind je een kantoorunit van 172 m2 voor een maandelijks bedrag van €1576,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid en een bedrijfsrestaurant

Het huren van een kantoorruimte aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk brengt vele voordelen met zich mee, de services en faciliteiten op deze locatie zijn namelijk van hoog niveau. Zo is er bij aankomst een grote parkeerplaats met een capaciteit voor 158 auto’s. Voor €50,- in de maand per parkeerplek ben je verzekerd van een plekje voor de deur, makkelijk en snel! Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het bedrijfsrestaurant. Erg handig wanneer gasten langskomen of gewoon een gezellige plek om met collega’s te lunchen.  

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging op het StarParc in Schiphol-Rijk. In het park bevinden zich verschillende hotels waar vergaderfaciliteiten zijn en een bar/restaurant. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts 7 minuten onderweg vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde snelweg, namelijk de A4. Ook de A9 en A44 liggen op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand bereik je vanaf je werkplek de bushalte ‘Schiphol-Rijk, Boeingavenue’ in de zelfde straat dus. Deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation in Schiphol Airport. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Boeing Avenue. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Boeingavenue 241-541

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen