Schiphol-Rijk, Boeingavenue 262

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk? Kom dan een kijkje nemen in dit unieke kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om verschillende oppervlakten aan kantoorunits te huren. Het pand heeft een moderne, maar warme uitstraling en is voorzien van vele services en faciliteiten. Ook de bereikbaarheid van het pand is een groot pluspunt, met zowel het openbaar vervoer als met de auto ben je bereik jij makkelijk iedere ochtend je werkplek.

Huurprijzen

Op deze top locatie in Schiphol-Rijk is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, je betaald hier een maandelijks bedrag van €700,- voor. Op dit moment is er de capaciteit om nog verschillende oppervlakten te creëren en dus zijn ook grotere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Mocht je opzoek zijn naar een grotere ruimte? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Receptie, pantry en een vergaderzaal

Buiten de kantoorkamers en ruimten om aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk, zijn er ook nog vele services en voorzieningen waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er altijd onder kantoortijden een receptioniste aanwezig die jou en je eventuele gasten netjes ontvangt. Ook zijn er meerdere luxe pantry’s aanwezig die voorzien zijn van het dagelijkse apparatuur, een handige plek om in de middag je lunch voor te bereiden. Buiten het gave dakterras om, kun je ook gebruik maken van de aanwezige vergaderzaal. Erg handig voor bijvoorbeeld het geven van een presentatie en het voeren van formele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Er is een bushalte op 3 minuten loopafstand gelegen, die vervolgens is aangesloten op het treinstation Schiphol. Ook verschillende opritten van snelwegen zijn op enkele minuten rijafstand gelegen. In de nabije omgeving zijn voornamelijk bedrijfspanden gevestigd. Een paar minuten verder op zijn er gezellige koffietentjes te vinden, een leuke plek om tijdens te pauze of na werktijd met je collega’s te zitten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Door middel van een rondleiding kun je het pand met eigen ogen bekijken. Dus wil je graag op deze locatie een kantoorruimte huren? Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend.

Boeingavenue 262 Boeingavenue 262 Schiphol-Rijk Toplocation!

2 reviews Boeingavenue

Een luxe uistraling, zowel binnen als buiten!

Wauw, wat een fantastisch pand!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!