Schiphol, Evert van de Beekstraat 310

Kantoorruimte huren vlakbij Luchthaven Schiphol?

Aan de Evert van de Beekstraat nabij Schiphol Airport biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het kantoorpand telt acht bouwlagen. De kantoorruimte op maat is beschikbaar vanaf 275 m2. De huurcontracten kunnen flexibel opgesteld worden en hierover is overleg mogelijk. U huurt hier ook voor de lange termijn. De huurprijs is slechts €250,- per m2 per jaar!

De service binnen het kantoorpand is uitstekend. Er is bijvoorbeeld een centrale receptie aanwezig binnen het kantoor. U kunt ook gebruik maken van een pantry en diverse vergaderruimten.

De ligging van het kantoorgebouw is uitstekend, want de kantoorruimte is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto én vliegtuig. Dit kantoorpand ligt vlakbij de snelweg A4 en ook de A5 en de A9 zijn in de nabijheid gelegen. Uw auto kunt u parkeren in de parkeergarage. Het NS-station Schiphol ligt op een kwartiertje lopen, maar u kunt ook met de bus naar station Schiphol.

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat vanaf 275 m2? En het liefst nabij Schiphol Airport? Zoek niet verder, vraag gratis een rondleiding aan via SKEPP!

Kantoorruimte te huur op terrein Schiphol Airport! Evert van de Beekstraat 310 Schiphol Toplocation!

3 reviews Evert van de Beekstraat

Goed bereikbare locatie, dicht langs de snelweg. ideaal als je veel op pad bent!

Huren op Schiphol, i-de-aal!!

prima kantoor waar voldoende goed kwalitatieve services geboden worden.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!