Schiphol, Flamingoweg 1-59

Kantoorruimte huren op Schiphol-terrein

Op zoek naar kantoorruimte op het terrein van Schiphol Airport? Dit representatieve kantoorpand is gelegen aan de Flamingoweg en draagt de naam ‘Freightway’. In dit vier bouwlagen tellende kantoorpand huurt u een kantoorkamer vanaf 20 m2. Maar ook voor een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 bent u hier aan het juiste adres.

Naast kantoorruimte, kunt u ook bedrijfsruimte huren binnen het kantoorpand op Schiphol. In overleg zijn hier flexibele huurtermijnen mogelijk, uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn. Een langere huurtermijn kan zorgen voor een voordeligere huurprijs. U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf €165,- per m2 per jaar.

Ook zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar binnen dit kantoorgebouw. Denk hierbij aan een professioneel bedrijfsrestaurant. De ligging van ‘Freightway’ is gunstig. Middels de snelwegen A4, A5 en A9 is het kantoorpand goed bereikbaar per auto.

Ook per openbaar vervoer en per vliegtuig is de toegankelijkheid uitstekend. Treinstation Schiphol is per lijnbus te bereiken. De reistijd zal circa een kwartier zijn. Kantoorruimte huren nabij Schiphol Airport? Stop met zoeken en vraag gratis een rondleiding aan via SKEPP!

Kantoorruimte beschikbaar nabij Schiphol Airport Flamingoweg 1-59 Schiphol Toplocation!

1 reviews Flamingoweg

De receptionisten zorgen altijd voor een vriendelijk ontvangst en ook helpen ze je in verschillende werkzaamheden, top!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!