Schiphol, Schiphol Boulevard 105-399

Unieke kans: kantoorruimte huren op toplocatie bij Schiphol Airport

Kantoorruimte huren binnen het World Trade Center Schiphol Airport? Dit is een unieke locatie om te huren, op één van de beste plekken nabij Schiphol. Het representatieve kantoorpand is gelegen aan de Schiphol Boulevard, direct tegenover de ingang van Schiphol Airport.

Hier huurt u een kantoorkamer vanaf 25 m2. Ook kantoorruimte op maat te huur vanaf 100 m2, hiervoor betaalt u slechts €360,- per m2 per jaar. De huurtermijn is in overleg flexibel, uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn.

De bereikbaarheid per eigen- en openbaar vervoer is uitstekend. Om maar te zwijgen over de bereikbaarheid per vliegtuig. Maak gebruik van professionele voorzieningen als een receptie, een vergaderruimte en een bedrijfsrestaurant.

Kortom, u zoekt kantoorruimte in de nabijheid van Schiphol Airport? Maak nu gebruik van deze unieke kans en neem direct contact op met SKEPP! Het is ook mogelijk om een eigen rondleiding in te plannen, via het menu rechts op deze pagina. Dit is gratis, dus waarom nog wachten? Kom snel kijken op uw nieuwe werklocatie!

Huur kantoorruimte op een unieke locatie naast Schiphol Schiphol Boulevard 105-399 Schiphol Toplocation!

3 reviews Schiphol Boulevard

Voor mijn bedrijf ontvang ik veel internationale klanten en reis ik veel.

Een kantoor dichter bij Schiphol kan bijna niet. Echt ideaal want het scheelt veel extra reistijd.

huren in het WTC is zeker geen verkeerde locatie voor een wat zakelijke onderneming.

Voorzieningen en services zijn super, alles erg netjes geregeld. Ik werd goed geholpen toen ik een kijkje kwam nemen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!