Rent office space Schiphol, Stationsplein 202

Facilities
  • Desk
  • Internet
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Gebouw 133 2 mins walk (0.1 km)
  • Railway station Schiphol 1 hour 21 mins walk (6.7 km)
  • Gym 1 min walk (62 m)
Availability

Check below which office types are available at Stationsplein 202

About this office

Kantoorruimte te huur in de directe nabijheid van Schiphol Airport

U huurt kantoorruimte op een gunstige locatie, gelegen aan het Stationsplein in Schiphol Oost. Zoals de naam al doet vermoeden ligt Nederlands grootste vliegveld in de directe nabijheid. Het kantoorpand draagt de naam 'Gebouw 144' en hier huurt u een kantoorkamer vanaf 20 m2. Ook voor grotere metrages bent u hier aan het juiste adres. Een kantoorruimte op maat huurt u vanaf 100 m2.

Momenteel is er nog circa 1.100 m2 kantoorruimte beschikbaar. De huurtermijn is in overleg flexibel maar voor de lange termijn huurt u hier ook kantoorruimte. Een lange huurtermijn kan voordeel opleveren in de vorm van een lagere huurprijs. Een kantoorkamer huren? Dit kan al vanaf €390,- per maand. Kantoorruimte op maat is beschikbaar vanaf slechts €135,- per maand.

In de omgeving zijn vele voorzieningen beschikbaar. Denk hierbij aan diverse hotels, Schiphol Plaza en andere faciliteiten. Ook binnen de muren van het kantoorpand kunt u gebruik maken van voorzieningen en services. Zo is er vergaderruimte en de mensen van de receptie zijn bereid om u te ondersteunen. Denk hierbij aan postverwerking en het opnemen van de telefoon. Parkeren? Dat kan op het parkeerterrein bij het kantoorgebouw.

Dus wilt u uw onderneming vestigen in de directe nabijheid van Schiphol Airport? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in via het menu aan de rechterkant. U kunt uiteraard ook contact opnemen met SKEPP!


Rent at this location?

This is currently available at Stationsplein 202 in Schiphol

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Schiphol!
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

B

De receptionisten helpen je in verschillende werkzaamheden, fijn wanneer je hier zelf even geen tijd voor hebt.

Daarnaast is het gebruik maken van de vergaderruimte ook ideaal, vooral wanneer en klanten langs komen.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Stationsplein 202

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner