Stationsplein 202, Schiphol

Kantoorruimte te huur in de directe nabijheid van Schiphol Airport

U huurt kantoorruimte op een gunstige locatie, gelegen aan het Stationsplein in Schiphol Oost. Zoals de naam al doet vermoeden ligt Nederlands grootste vliegveld in de directe nabijheid. Het kantoorpand draagt de naam 'Gebouw 144' en hier huurt u een kantoorkamer vanaf 20 m2. Ook voor grotere metrages bent u hier aan het juiste adres. Een kantoorruimte op maat huurt u vanaf 100 m2.

Momenteel is er nog circa 1.100 m2 kantoorruimte beschikbaar. De huurtermijn is in overleg flexibel maar voor de lange termijn huurt u hier ook kantoorruimte. Een lange huurtermijn kan voordeel opleveren in de vorm van een lagere huurprijs. Een kantoorkamer huren? Dit kan al vanaf €390,- per maand. Kantoorruimte op maat is beschikbaar vanaf slechts €135,- per maand.

In de omgeving zijn vele voorzieningen beschikbaar. Denk hierbij aan diverse hotels, Schiphol Plaza en andere faciliteiten. Ook binnen de muren van het kantoorpand kunt u gebruik maken van voorzieningen en services. Zo is er vergaderruimte en de mensen van de receptie zijn bereid om u te ondersteunen. Denk hierbij aan postverwerking en het opnemen van de telefoon. Parkeren? Dat kan op het parkeerterrein bij het kantoorgebouw.

Dus wilt u uw onderneming vestigen in de directe nabijheid van Schiphol Airport? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in via het menu aan de rechterkant. U kunt uiteraard ook contact opnemen met SKEPP!

Huur nu moderne kantoorruimte naast Schiphol Airport Stationsplein 202 Schiphol Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!