Schiphol, Stationsplein 961

Kantoorruimte huren tussen Schiphol Airport en het Amsterdamse Bos!

Goedkope kantoorruimte huren nabij Schiphol Airport? Dit kantoorpand is gelegen in Schiphol Oost aan het Stationsplein. Dit kantoorcomplex bestaat uit een drietal kantoorpanden, genaamd Tristar 1,2 en 3. Via SKEPP huurt u simpel en eenvoudig kantoorruimte in het kantoorpand Tristar 2.

Hier huurt u een kantoorunit vanaf 30 m2, maar ook voor een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 bent u hier aan het juiste adres. In overleg is de huurtermijn flexibel. Huurt u liever met meer zekerheid? Huur dan voor een voordeligere lange huurperiode. De huurprijs bedraagt slechts €180,- per m2 per jaar.

Daarnaast zijn er verschillende services en voorzieningen beschikbaar op dit hoogwaardige kantorenpark, zoals vergaderruimte, printers en een pantry. Door de aanwezigheid van Schiphol Airport is de bereikbaarheid zowel per openbaar- als eigen vervoer erg goed. Er ligt een bushalte voor de deur en de snelweg A9 is binnen enkele autominuten toegankelijk.

Dus zoekt u goedkope kantoorruimte nabij Luchthaven Schiphol? Dit kantoorgebouw biedt uitkomst! Neem gauw een kijkje in dit moderne kantoorpand, door een rondleiding aan te vragen via SKEPP!

Kantoorunits vanaf 30 m2 te huur bij Schiphol Airport Stationsplein 961 Schiphol Toplocation!

1 reviews Stationsplein

Op deze locatie huur je met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!