Schiphol, Walaardt Sacrestraat 402

Kantoorruimte huren binnen kantoorpand 'Schiphol Constellation Building'

Dit fraaie en moderne kantoorpand is gelegen aan de Wallaardt Sacréstraat nabij Schiphol Airport en draagt de naam ‘Constellation Building’. Binnen dit kantoorpand is 2.555 m2 kantoorruimte beschikbaar. U huurt een kantoorruimte op maat vanaf 172 m2.

De huurprijs bedraagt slechts €180,- per m2 per jaar en dat op deze aantrekkelijke locatie! Flexibiliteit of zekerheid: de keus in aan u! Zowel korte als lange huurtermijnen mogelijk. Een lange huurtermijn levert doorgaans financieel voordeel op in de vorm van een lagere huurprijs.

Binnen het 5 bouwlagen tellende kantoorpand zijn verschillende services en voorzieningen beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan een receptie en draadloos internet. Uw auto kunt u parkeren op het aanwezige parkeerterrein.

De ligging van het kantoorpand is uitstekend! Door de aanwezigheid van Schiphol Airport is de bereikbaarheid zowel per eigen- als openbaar vervoer erg goed. De snelweg A9 is in de directe nabijheid en er bevindt zich een bushalte voor de deur van dit kantoorgebouw. Bent u overtuigd van de mogelijkheden van dit kantoorgebouw nabij Schiphol Airport en wilt u hier graag eens kijken? Wacht dan niet langer en plan direct een rondleiding in via SKEPP!

Huur kantoorruimte op aantrekkelijke plek bij Schiphol Walaardt Sacrestraat 402 Schiphol Toplocation!

1 reviews Walaardt Sacrestraat

Een modern en representatief pand!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!