Schiphol, Walaardt Sacrestraat 411

Kantoorruimte huren onder gunstige voorwaarden: Schiphol Caravelle

SKEPP biedt verschillende kantoorruimten te huur aan binnen het kantoorgebouw Schiphol Caravelle. Zoals de naam al doet vermoeden is dit kantoorgebouw gelegen nabij het toonaangevende Schiphol Airport, en wel aan de Walaardt Sacréstraat.

U huurt hier al een kantoorunit (>55 m2) vanaf €825,- per maand. Maar ook voor een kantoorruimte op maat groter dan 100 m2 bent u hier aan het juiste adres. Huurprijs: €180,- per m2 per jaar. Momenteel is er nog circa 625 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur, wees er dus snel bij!

Binnen dit kantoorgebouw kunt u ook gebruik maken van services en voorzieningen. Een voorbeeld hiervan is WiFi. Ook is er vergaderruimte en een pantry. Bovendien is er parkeerruimte, waarop u uw auto kunt parkeren.

Door de nabijheid van Airport Schiphol, wordt Schiphol Caravelle als een unieke vestigingslocatie beschouwd. Het kantoorpand beschikt dan ook over een uitstekende bereikbaarheid per auto, trein, bus en vliegtuig! Kortom, zoekt u een kantoorunit of kantoorruimte op maat nabij Schiphol Airport? Hier vindt u het! Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorkamer vanaf 55 m2 huren op Schiphol Airport! Walaardt Sacrestraat 411 Schiphol Toplocation!

1 reviews Walaardt Sacrestraat

Een bijzonder object, een echte eye-catcher in Schiphol!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!