Rent office space Sittard, Engelenkampstraat 57

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Sittard, Stadhuis 1 min walk (75 m)
 • Railway station Sittard 12 mins walk (0.9 km)
 • Park 6 mins walk (0.5 km)
 • Gym 2 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Engelenkampstraat 57 in Sittard

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 12 m2
  Rental price: €194 €175 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 17 m2
  Rental price: €250 €225 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Engelenkampstraat in Sittard

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Sittard? Dan is dit kantoorgebouw aan de Engelenkampstraat misschien wel iets voor jou. Het pand is gebouwd in 1940 en heeft een prachtige en authentieke uitstraling. Met een totale gebruiksoppervlakte van 390 m2 en een goede ligging aan de rand van het centrum van Sittard, is de bereikbaarheid van het kantoorpand ook goed. Met zowel het openbaar vervoer als met de auto bereik je makkelijk je werkplek. 

Huurprijzen

Op deze locatie zijn in totaal 13 kantoren aanwezig en 1 vergaderruimte. Op dit moment is er slechts 4 kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte vanaf 12 m2 voor een maandelijks bedrag van €175,-. De grootste beschikbare unit is op dit moment een kamer met een oppervlakte van 18 m2 voor een maandelijks bedrag van €225,-. Een groot voordeel bij deze locatie is de parkeerplaats, gelegen aan de achterzijde van het kantoorpand. Hoe lekker is het om elke ochtend naar je werkplek te rijden, met de gedachte dat je niet eerst opzoek hoeft te gaan naar een parkeerplek?

Een pantry en ontspanningsruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Engelenkampstraat in Sittard, heb je de mogelijkheid om van vele voorzieningen en faciliteiten gebruik te maken. Zo is er een pantry waar je dagelijks koffie en thee kunt halen en een grote berging waar je wat spullen op zou kunnen slaan. Buiten de vergaderruimte om is er ook een ontspanningsruimte. Deze ontspanningsruimte is voorzien van een tafelvoetbal, een dartbord en een playstation, aan afleiding dus geen gebrek.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer is het pand makkelijk te bereiken. Zo is er een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand en is het treinstation van Sittard een paar minuten verder op. Vanaf meerdere snelwegen zoals de A76 en A2 kost het ook slechts een paar minuten om bij je werkplek aan te komen. Mocht je van afleiding houden tijdens of na werktijd? Dan heb je mazzel, in de nabije omgeving van het pand is veel te beleven. Er zijn gezellige koffietentjes, leuke cafés en goede restaurants. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Engelenkampstraat in Sittard?

Zie jij het zitting om een kantoorruimte te huren aan de Engelenkampstraat in Sittard? En wil je graag het kantoorpand met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen zij gratis en geheel vrijblijvend.  


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Engelenkampstraat 57

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen