Super deal

The Hague City Centre, Parkstraat 83

Kantoorruimte huren in modern kantoorgebouw in centrum Den Haag

Kantoorruimte huren in het centrum van Den Haag op loopafstand van de Lange Voorhout? Op deze absolute centrumlocatie aan de Parkstraat in Den Haag biedt dit kantoorbelevingsconcept kantoorruimte te huur aan. Een werkplek huren, een kantoorkamer (vanaf 10 m2) huren of een kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) huren? Flexibel of voor de lange termijn, beide is mogelijk!

24 uur per dag toegang tot uw eigen kantoor in Den Haag

Een werkplek huren kan hier al voor maar €229,- per maand. Een kantoorkamer huurt u al vanaf €450,- per maand! U kunt 24/7 terecht in uw eigen volledig gemeubileerde kantoor. Daarnaast is er een business lounge aanwezig waar u ontspannen kunt werken of een informele meeting belegt.

Een centrale receptie waar uw gasten professioneel worden ontvangen

Het serviceteam van de receptie ontvangt uw gasten vriendelijk en helpt u met de postverwerking en telefoonbeantwoording. Vergaderen kunt in één van de vergaderruimten op deze locatie maar ook op 60 andere kantoorlocaties in Nederland en 2000 locaties wereldwijd, allen aangesloten bij dit business concept.

Advocaten, Juristen en andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening zijn hier gevestigd

Deze vestiging in het centrum van Den Haag kent een hoog servicelevel en is gelegen te midden van vele overheids- en Europese instellingen, advocatenkantoren en andere professionele dienstverleners. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan bij SKEPP!

Moderne kantoorruimte huren in hartje Den Haag Parkstraat 83 The Hague City Centre Toplocation!

6 reviews Parkstraat

Prima en mooi ruim pand!

De ligging en bereikbaarheid voor klanten (per OV) zijn goed voor mijn praktijk. Ik vind het een prima optie die het overwegen waard is!

De mensen van de receptie zijn erg vriendelijk en zijn bereid om met van alles te helpen. Complimenten.

gebouw met leuke uitstraling

Looks great!

Perfectly located

Prettige receptiediensten worden beschikbaar gesteld

Gave pantry!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!