RENTED OUT

The Hague City Centre, Westeinde 57

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in The Hague City Centre!

Kantoorruimte met vergaderruimte beschikbaar op centrumlocatie in Den Haag

Zoekt u een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie tegen gunstige voorwaarden? Dit kantoor aan het Westeinde in Den Haag voldoet aan deze criteria. Een voorziening als vergaderruimte is bovendien aanwezig in dit bedrijfsverzamelgebouw. Een handige bijkomstigheid, wanneer u regelmatig een bespreking heeft.

Vaste werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat tot 200 m2 te huur

Wat zoekt u precies? In dit bedrijfsverzamelgebouw huurt u een vaste werkplek, een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat tot 200 m2. De kantoorruimten zijn gemeubileerd. U hoeft bij wijze van spreken alleen plaats te nemen aan het bureau en uw laptop te openen en het werken kan beginnen!

Aantrekkelijke huurprijzen binnen dit kantoor: vanaf €195,- per maand

De huurprijs van een kantoorkamer of kantoorruimte op maat is op aanvraag. Een vaste werkplek in dit kantoorpand in Den Haag huurt u voor slechts €195,- per maand. Een prijs die u normaal zou verwachten voor een flexwerkplek in het centrum van Den Haag, maar in dit kantoor huurt u een vaste werkplek voor deze aantrekkelijke prijs!

Vergaderruimte, keuken en loungeruimte aanwezig in Den Haag

Wanneer u besluit om kantoorruimte te huren aan het Westeinde, in het centrum van Den Haag, dan maakt u gebruik van de faciliteiten binnen dit kantoorpand. Er is een vergaderruimte met een beamer aanwezig, waar dus ook ruimte is om een presentatie te geven. Bovendien is er een keuken aanwezig en is er een loungeplek waar u even kunt ontspannen tussen het werken door.

Overtuigd? Neem een kijkje in dit goed bereikbare kantoor!

Naast de gunstige voorzieningen en de voordelige huurprijs, is ook de bereikbaarheid van dit kantoor een pluspunt. Voor de OV-reizigers: er zijn mogelijkheden om per bus, tram en trein te reizen. De snelweg A12 is daarnaast snel toegankelijk. Overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoor? Plan bij SKEPP een gratis (!) rondleiding in en neem een kijkje!

Gemeubileerde kantoorruimte huren in centrum Den Haag Westeinde 57 The Hague City Centre Toplocation!

1 reviews Westeinde

Kantoorpand met moderne uitstraling.

De vergaderruimte met aanwezige beamer is zeker een pluspunt.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!