RENTED OUT

The Hague Leidschenveen-ypenburg, Oude Middenweg 31 -53

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in The Hague Leidschenveen-ypenburg!

Kantoorruimte op een aantrekkelijke zichtlocatie aan de Autosnelweg A4 bij Den Haag

Op zoek naar kantoorruimte in Den Haag? Dit grootschalige kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de rijksweg A4, aan de Oude Middenweg. Een zeer aantrekkelijke plek om uw bedrijf te huisvesten. Dit kantoorpand in Den Haag heeft een representatieve uitstraling en is goed bereikbaar per auto, trein, tram en bus.

Deelverhuur vanaf 250 m2 mogelijk

Er zijn hier nog twee kantoren op maat te huur van ieder 771 m2. De kantoorruimtes zijn ook voor deelverhuur beschikbaar zodat u vanaf 250m2 al kantoorruimte kunt huren op deze locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij SKEPP het gehele kantoorgebouw te huren!

Bepaal samen met de verhuurder de lengte van de huurperiode

De lengte van de huurperiode is in overleg tussen verhuurder en huurder. De huurprijs ligt standaard op €125,- per m2 per jaar. Vraag bij SKEPP naar de onderhandelingsmogelijkheden.

Ondergrondse parkeergarage en 24 uur per dag toegang

Er is een ondergrondse parkeergarage aanwezig waar u uw auto kunt parkeren. U heeft altijd toegang tot uw eigen kantoorruimte. Dit kantoorpand geeft uw bedrijf de uitstraling die het verdient! Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Den Haag? Plan eens een vrijblijvende rondleiding op deze locatie of informeer eerst bij SKEPP!

Kantoorruimte vanaf 250 m2 huren aan de A4 in Den Haag Oude Middenweg 31 -53 The Hague Leidschenveen-ypenburg Toplocation!

2 reviews Oude Middenweg

Jammer dat het pand niet heel veel uitstraling heeft.

Gelukkig kun je het wel zelf aankleden en heeft het een aantrekkelijke huurprijs.

Pand ziet er netjes uit, goed bereikbaar en veel lichtinval in de ruimten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!