Super deal

Tiel, Spoorstraat 12

4001CN Tiel

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur in gemoderniseerd kantoorgebouw te Tiel!

Aan de Spoorstraat in Tiel biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het kantoorpand is in 2014 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. U huurt hier een flexibele werkplek of (ingerichte) kantoorunit van 22 m2. U kunt hier huren voor een flexibele periode, overleg hierover is mogelijk. Uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn en dit kan u voordeel opleveren qua huurprijs.

Een werkplek is al te huur voor €250,- per maand! De huurprijs van een ingerichte kantoorkamer van 22m2 bedraagt slechts €550,- per maand! Zeer aantrekkelijke prijzen voor aantrekkelijke kantoorruimte in Tiel!

De services binnen het kantoorpand in Tiel is perfect. Een voorbeeld daarvan is dat uw bezoekers door de receptie ontvangen kunnen worden. Ook telefoonbeantwoording behoort tot de mogelijkheden.De ligging van het pand is uitstekend. De bereikbaarheid per eigen vervoer en openbaar vervoer is zeer goed. In de omgeving van dit kantoor in Tiel bevinden zich meerdere voorzieningen op loopafstand. Kantoorruimte huren in Tiel? Neem eerst een kijkje, dus plan een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorkamer vanaf 20 m2 huren in modern pand te Tiel Spoorstraat 12 Tiel Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!