RENTED OUT

Uden, Vluchtoord 30

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Uden!

Multifunctioneel kantoorgebouw te huur in Uden - Brabant

Dit is een vrijstaand, gecombineerd kantoor- en bedrijfsgebouw op het bedrijventerrein Vluchtoord in Uden. U huurt hier maximaal 2.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Deelverhuur is mogelijk vanaf 68 m2. Met recht een grootschalig pand, aantrekkelijk ogend en voorzien van ruime parkeer- en kantoorfaciliteiten.

Zoekt u flexibiliteit? Dan is dit kantoor- en bedrijfscomplex ideaal voor u vanwege de flexibele huurtermijn! Uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn. Huisvesting van uw onderneming op deze locatie, betekent een volgende stap voor uw bedrijf!

Het betreft een zeer (multi)functioneel complex die representativiteit uitstraalt en waar veel mogelijkheden zijn. Zoals hiervoor aangegeven is het mogelijk om hier kantoorruimte en bedrijfsruimte te huren. Verder is dit complex aangevuld met ruime parkeerfaciliteiten hetgeen natuurlijk ideaal is voor u en misschien nog wel belangrijker, uw bezoekers!

Een extra gaaf gegeven: Vliegbasis Volkel ligt om de hoek! Kortom, bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat (>610 m2) en bedrijfsruimte in Uden? Zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP. Wij rekenen geen makelaarskosten, omdat wij een online-makelaar zijn. Ook plant u via ons eenvoudig en helemaal gratis, uw eigen rondleiding voor dit pand!

Flexibel kantoorruimte huren in kantoorgebouw te Uden Vluchtoord 30 Uden Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!