Super deal

Utrecht Centrum, Pieterskerkhof 22

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Utrecht? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in het kantoorpand aan de Pieterskerkhof. Het is een representatief kantoorgebouw wat ingeschreven staat als rijksmonument sinds 2005. Je huurt hier een kantoorruimte op een ideale locatie, namelijk in hartje centrum. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen en de prachtige Utrechtse grachten. Lijkt het jou wel wat om op deze locatie een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een kantoorruimte beschikbaar op de begane grond. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 126 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1750,-. Dit bedrag is exclusief alle bijkomende servicekosten en BTW. Wanneer je de kantoorruimte wilt huren sluit je een contract af met een minimale huurtermijn van 1 jaar. Het grote voordeel aan deze kantoorruimte is de eigen entree. Je kunt hierdoor makkelijk je eigen werkplek bereiken en ook klanten uitnodigen is erg makkelijk.

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Pieterskerkhof 22 in Utrecht Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten. Zo is er een pantry aanwezig in het kantoorgebouw. Wanneer je deze pantry voorziet van een goed koffiezetapparaat, heb je een fijn plekje waar je dagelijks je bakje koffie kunt zetten. Ben jij een echte workaholic? Ook dan zit je op deze locatie juist! Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf op welke dag/tijdstip je gebruik maakt van de kantoorkamer. Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven gelegen op een prachtige locatie in Utrecht, alles is makkelijk bereikbaar. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, ben je slechts 9 minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Ook met het openbaar vervoer duurt het niet lang, de bushalte is slechts 3 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Pieterskerkhof.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Pieterskerkhof in Utrecht Centrum

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Pieterskerkhof in Utrecht Centrum.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Pieterskerkhof 22 Pieterskerkhof 22 Utrecht Centrum Toplocation!

1 reviews Pieterskerkhof

Ik vind vooral de locatie echt perfect!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!