Utrecht Centrum, St.-Jacobsstraat 123-135

Kantoorruimte huren aan de St. Jacobsstraat in Utrecht (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum? Neem dan een kijkje in dit levendige business center. Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorpand waar de vele voorzieningen het huren erg comfortabel maken. Ook de ligging van het kantoorpand heeft vele voordelen, je bereikt makkelijk je werkplek met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Huurprijs

Je hebt in dit kantoorpand meerdere mogelijkheden. Zo kun je een kantoorruimte, kantoorkamer of een werkplek huren voor all-in prijzen. Dit is mogelijk vanaf een maandelijks bedrag van €293,-. Voor een 2-persoons kantoorkamer betaal je €585,- in de maand en behoefte aan meer ruimte? Bekijk de ruimte die ingedeeld is voor 7 personen, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €2048,-. Op zoek naar meer ruimte? Vraag aan onze vastgoedconsultants over de mogelijkheden van deelverhuur.

24/7 toegankelijk, een luxe pantry en prachtig uitzicht

Een van de grote voordelen bij het huren van een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum is de 24/7 toegankelijkheid. Je kunt op elk gewenst tijdstip bezig op jouw werkplek. Het maakt niet uit of dit in het weekend of in de avonduren is, perfect! Daarnaast zijn er door het gehele kantoorgebouw meerdere pantry’s te vinden, ideaal voor het zetten van een bakje koffie/thee. Een van de grote voordelen is het prachtige uitzicht. Wanneer je een kantoorruimte huurt met grote ramen op een hoge verdieping heb je uitzicht over het mooie centrum van Utrecht.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging. Op een korte loopafstand bereik je het centrum van het levendige Utrecht. Hier zijn grote winkels te vinden zoals de Bijenkorf, gezellige cafés en goede restaurants. Voornamelijk aan de Oudegracht, een echte aanrader! Met de auto is het kantoorpand makkelijk te bereikbaar, op korte afstand ligt de A12. Ook het met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar je werkplek, er is een bushalte voor de deur, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het Centraal Station van Utrecht. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf! Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend ver aan een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat.

St.-Jacobsstraat 123-135 St.-Jacobsstraat 123-135 Utrecht Centrum Toplocation!

1 reviews St.-Jacobsstraat

In het centrum van Utrecht vind je weinig van deze locaties. Aan alles is gedacht, zelfs het meubilair!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!