RENTED OUT

Utrecht Oost, Biltstraat 156

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Utrecht Oost!

Kantoorruimte huren aan de Biltstraat in Utrecht (Oost)

Ben jij opzoek naar een werkplek aan de Biltstraat in Utrecht of wil je kantoorruimte huren? Stop dan met zoeken! Dit mooie en sfeervolle kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 300 m2. Je huurt hier gemeubileerde werkplekken voor een lage maandprijs. Het kantoor is voorzien van vele voorzieningen en services, je kunt hier dus direct starten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er twee vaste werkplekken te huur voor een maandelijks bedrag van €350,-. Ben je opzoek naar een werkplek maar maak je hier geen 7  dagen per week gebruik van? In dit kantoorgebouw bieden ze je ook de mogelijkheid om een flexplek te huren voor 3 dagen per week. Hier betaal je €225,- per maand voor. Dit zijn leuke prijzen voor een mooie locatie in de stad Utrecht.

Houten tafels, vergaderruimte en een printer

De kantoorruimten zijn voorzien van mooie houten tafels die in dit moderne pand zorgen voor een stoere en industriële uitstraling. Buiten de kantoren om is er ook gelegenheid om gebruik te maken van de vergaderruimte, handig voor belangrijke besprekingen of om gasten te ontvangen. In goed overleg kost je dit niks extra’s. Buiten dat er super snelle WiFi aanwezig is kun je hier ook printen en gebruik maken van koffie en thee. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met eigen vervoer naar de kantoorruimte wilt reizen doe je er slechts 8 minuten over om van de verschillende snelwegen af te komen, namelijk de A27, A12 en A28. Het pand is gelegen aan een rustige straat dus is vanaf de snelweg ook makkelijk bereikbaar. De auto of fiets kun je vervolgens voor de deur parkeren. Mocht je liever de voorkeur hebben om met het openbaar vervoer naar jouw kantoor te willen reizen, hoeft dat ook geen probleem te zijn. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen de je vervolgens binnen 5 minuten naar het treinstation brengt, ideaal. In de nabije omgeving kun je genieten van een heerlijke wandeling door het Hogelandspark of ga je heerlijk lunchen bij Food and the City, heel gezellig.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Biltstraat in Utrecht?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het huren van een werkplek of kantoorruimte aan de Biltstraat in Utrecht? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.   

Biltstraat 156 Biltstraat 156 Utrecht Oost Toplocation!

1 reviews Biltstraat

Een niet al te grote ruimte, maar ontzettend fijn om in te werken. Ik voel mij hier thuis op kantoor!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!