RENTED OUT

Veenendaal, Vendelier 51-59

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Veenendaal!

Kantoorruimte huren aan de Vendelier in Veenendaal

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendaal? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit geweldige kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een perfecte ligging om met zowel de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. De kantoorruimten zijn modern afgewerkt en hebben een representatieve uitstraling. Momenteel zijn er al meerdere bedrijven actief, word jij de volgende?

Huurprijzen

Er is op dit moment een totale oppervlakte van 539 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. De oppervlakte is verdeeld over 2 kantoorunits. 1 kantoorkamer heeft een oppervlakte van 323 m2 en is te huur voor €2691,- in de maand, gevestigd op de 1e verdieping. De andere kantoorunit heeft een oppervlakte van 216 m2, deze is te vinden op de 3e verdieping van het kantoorgebouw. Voor een maandelijks bedrag van €1800,- huur jij op een kantoorruimte op een fantastische locatie in Veenendaal. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de servicekosten.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Het kantoorgebouw aan de Vendelier in Veenendal is erg toegankelijk en oogt heel open, dit komt mede door de  gecreëerde glazen wanden in de kantoorruimten. Er zijn in het kantoorpand meerdere vergaderruimten aanwezig. Deze kunnen gereserveerd worden voor een meeting met je collega’s of voor een presentatie  aan een zakenrelatie. Ook beschikt het kantoorpand over een eigen parkeerterrein, ideaal om je ’s morgens geen zorgen te maken over een parkeerplek. Handig en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er zit namelijk een bushalte ‘Veenendaal, Landjuweel’ op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek gelegen. Deze buslijn is vervolgens aangesloten op het treinstation, waar je elke richting in Nederland op kan. Ook met de auto zal het niet lang duren om vanaf verschillende snelwegen jouw werkplek te bereiken. De A12, A30 en A15 zijn namelijk binnen gemiddeld 10 minuten te bereiken. En even voor de snackliefhebbers onder ons, aan de overkant van de straat is een Burger King. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendal?

Ben jij enthousiast over dit kantoorpand aan de Vendelier in Veenendal? En wil jij hier jouw onderneming vestigen? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Vendelier.

Vendelier 51-59 Vendelier 51-59 Veenendaal Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!