Rent office space Veenendaal, Wiltonstraat 36-40

Facilities
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
Accessibility
  • Bus stop Veenendaal, Wiltonstraat 4 mins walk (0.4 km)
  • Railway station Veenendaal-De Klomp 14 mins walk (1.2 km)
  • Park 7 mins walk (0.5 km)
  • Gym 9 mins walk (0.7 km)
Availability

Check below which office types are available at Wiltonstraat 36-40

About this office

Kantoorruimte huren aan de Wiltonstraat (Noordwest)

Kantoorruimte huren in een kantoorpand met een zeer kenmerkende architectuur? Dat kan in dit kantoorpand dat is ontworpen door architectenbureau Albers & Van Huut. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1490 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit fraaie kantoorpand. Denk hierbij aan administratiekantoren, groothandels en maatschappelijk adviesbureaus.

Huurprijzen, kantoor Wiltonstraat, Veenendaal

De bezettingsgraad van de kantoorruimten ligt over het algemeen erg hoog in dit kantoorpand. Momenteel zijn er slechts 5 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen ruimten met 2 werkplekken. Voor deze kantoorruimten betaal je een maandelijkse huurprijs van €500,-. De kantoorruimten zijn allemaal afzonderlijk afsluitbaar, je hoeft dus geen kantoorruimte met een ander bedrijf te delen. Huren kan tegen flexibele huurvoorwaarden. Besluit je om voor de lange termijn een kantoorruimte te huren? Dan geniet je van financieel voordeel!

Wiltonstraat: 24/7 toegang, vergaderruimte en WiFi

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt De Compagnie, maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Iedere huurder heeft 24/7 toegang tot zijn of haar eigen kantoorruimte. Zo ben je niet gebonden aan openingstijden en kun jij je eigen werktijden bepalen. Verder beschikt het terrein over voldoende parkeerplekken. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig en maak je gebruik van de aanwezige WiFi-verbinding. En dit alles zit bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom je dus niet voor onverwachte kosten te staan!

Locatie en bereikbaarheid, Wiltonstraat, Veenendaal

Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Veenendaal-De Klomp ligt op een loopafstand van slechts 16 minuten. Daarnaast bevindt zich direct om de hoek van het kantoorpand bushalte Veenendaal Wiltonstraat. Reis je met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A12 en de A30 in minder dan 10 minuten op kantoor. Ook wat betreft gezelligheid na werktijd ben je hier aan het juiste adres. Op 200 meter afstand ligt congrescentrum de Basiliek. Deze ruimte is geschikt voor onder andere zakelijke lunches. Verder bevindt hotel Van der Valk Veenendaal zich aan de overkant van de A12. Dit hotel biedt prima overnachtingsmogelijkheden voor zakenrelaties.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wiltonstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren met 2 werkplekken? En lijkt Veenendaal jou een leuke stad om in te werken? Aarzel dan niet langer en kom gezellig een keer langs. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Rent at this location?

This is currently available at Wiltonstraat 36-40 in Veenendaal

Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Wiltonstraat 36-40

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner