RENTED OUT

Veenendaal, Wiltonstraat 36-40

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Veenendaal!

Een kantoorruimte huren aan de Wiltonstraat in Veenendaal

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Veenendaal? Neem dan eens een kijkje in dit fraaie kantoorgebouw aan de Wiltonstraat. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en heeft een zichtlocatie direct langs de rijksweg A12. Het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten, denk hierbij aan razendsnel internet en elke dag gratis koffie/thee.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 32 m2, voor slechts een maandelijks bedrag van €389,-. Is deze kantoorunit te klein voor jouw onderneming of heb je behoefte aan meer ruimte? Er is ook een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 51 m2, voor €599,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn all-in prijzen, je weet dus zeker dat er geen andere kosten bij zullen komen. De kantoorruimten zijn gemeubileerd, je kunt dus zdirect aan de slag, makkelijk en snel!

Parkeergelegenheid, glasvezel en 24/7 toegankelijkheid

De services aan de Wiltonstraat in Veenendaal zijn van hoog niveau, dit zorgt voor een comfortabele werkomgeving. Zo maak je hier bijvoorbeeld gebruik van glasvezel internet, snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen? En reis je met de auto naar je werkplek? Maak je geen zorgen over het parkeren, het kantoorpand beschikt namelijk over een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast is het pand goed beveiligd en is het 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. Komen er vaak gasten langs of wil je een keer vergaderen met een collega buiten jullie kantoorruimte? Maak gebruik van de aanwezige spreek- en vergaderruimten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk op het bedrijventerrein ‘De Compagnie’. Door deze ideale ligging zijn de op- en afritten van de A12 makkelijk te bereiken, en ook in de nabije omgeving liggen de A20 en A1. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is op een loopafstand van 4 minuten en ook het treinstation is slechts een kwartiertje lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wiltonstraat in Veenendaal?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wiltonstraat in Veenendaal? En wil je graag gebruik maken van alle bijkomende voordelen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in aan de Wiltonstraat. 

Wiltonstraat 36-40 Wiltonstraat 36-40 Veenendaal Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!