RENTED OUT

Velp, Arnhemsestraatweg 17

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Velp!

Kantoorruimte te huur in monumentale kantoorvilla in Velp!

Aan de Arnhemsestraatweg in Velp kunt u (ingerichte) kantoorunits en kantoren op maat huren, via SKEPP online. De prachtige monumentale villa is met een corridor verbonden met een achterbouw. De totale oppervlakte aan kantoorruimte bedraagt circa 2.403 m2. Het kantoorgebouw bestaat uit een souterrain, een begane grond, twee verdiepingen en een achterbouw. Het huurprijsniveau ligt op €60,- per m2 per jaar. De huurovereenkomsten zijn flexibel op te stellen, als u een kantoorruimte wilt huren.

Het kantoorpand is gevestigd aan de doorgaande weg van Arnhem naar Rheden en is daardoor goed zichtbaar. Het centrum van Velp is vlakbij en het kantoorgebouw is uitstekend toegankelijk. Momenteel is er nog 894 m2 kantoorruimte beschikbaar in de fraaie authentieke kantoorvilla. Deelverhuur is al bespreekbaar vanaf 50 m2! Vraag de huurprijs en mogelijkheden hiervan aan de vastgoedconsultants van SKEPP en vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kantoorkamers vanaf 50m2 huren in kantoorvilla in Velp Arnhemsestraatweg 17 Velp Toplocation!

2 reviews Arnhemsestraatweg

PRachtig wit kantoorgebouw! Zeer luxueuze uitstraling.

Fenomenaal!

Echt een geweldig kantoorpand.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!