RENTED OUT

Velp, Florijnweg 13-15

  • Desk

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Velp!

Kantoorruimte te huur op rustige locatie in Velp!

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan binnen het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw in Velp. Het kantoorgebouw is gevestigd aan de Florijnweg in Velp. Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 15 m2. Voor metrages vanaf 100 m2 huurt u kantoorruimte op maat.

De totale vloeroppervlakte van dit kantoorpand in Velp is 1.506 m2, verdeeld over 2 bouwlagen. U kunt hier een flexibele huurovereenkomst aan gaan, al is het voordeliger om een contract voor langere termijn af te sluiten. Een kantoorunit huurt u hier al vanaf €165,- per maand!

De service binnen dit kantoorpand in Velp is van hoog niveau. Hierbij kunt u denken aan een bemande centrale receptie, die u ondersteunt door middel van bijvoorbeeld telefoonbeantwoording. Ook wordt er regelmatig schoongemaakt, naast andere ondersteunende services.

Het kantoorgebouw is gevestigd op bedrijventerrein De Beemd in Velp, dat is gelegen vlakbij Arnhem. De A12 (Duitsland – Den Haag) is vanaf hier snel te bereiken. Kortom, zoekt u een kantoorunit (15 m2 - 100 m2) in Velp? Of gaat uw voorkeur uit naar een kantoorruimte op maat (>100 m2)? Stop met zoeken en plan gratis een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte te huur in het landelijke Velp Florijnweg 13-15 Velp Toplocation!

2 reviews Florijnweg

Mooie plek om kantoorruimte te huren!

Jammer dat het nog niet voorzien is van meubels en dergelijke.

Prachtig gebouw met alle voorzieningen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!