Venlo, Rudolf Dieselweg 32

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Rudolf Dieselweg (Trade-Port)

Aan de Rudolf Dieselweg in Venlo huur je een kantoorruimte op het industrieterrein. Je huurt hier een ruimte in een bedrijfshal die gebouwd is in het jaar 1994 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1699 m2. Deze bedrijfshal ligt centraal op het bedrijventerrein van Venlo.

 

Huurprijzen

 

Binnen deze bedrijfshal zijn er twee ruimtes beschikbaar. De kantoorkamer met een oppervlakte van 20m2 huur je voor €195 per maand. De andere ruimte met een oppervlakte van 39,5 m2 huur je voor €340 in de maand.  Deze ruimten kun je voor onbepaalde tijd huren en heeft een opzegtermijn van 3 maanden. Wil je meer informatie ontvangen over deze ruimte? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte met beveiliging en 24/7 toegang

Deze kantoorruimte aan de Rudolf dieselweg huur je op basis van full-service. Dit houdt in dat diverse services zijn inbegrepen. Zo heb jij bijvoorbeeld 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en kun je gebruik maken van de pantry. Ook heeft deze kantoorruimte super snelle internetverbinding en kun je hier optimaal gebruik van maken. Wat ook een voordeel is, is dat er een grote parkeerplaats aanwezig is.

Locatie en bereikbaarheid

Het is een aantrekkelijke locatie nabij het centrum (circa 1 kilometer) en treinstation van Venlo-Blerick (circa 600 meter ). Ook ben je op een korte afstand van de toe en afritten van de A67, A73, A74, waaruit je een goede aansluiting hebt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rudolf Dieselweg?

Wil jij graag deze beschikbare kantoorruimte huren die gevestigd is op het industrieterrein van Venlo? Dan is deze werkplek helemaal wat voor jou. Neem gerust contact met ons op. Wij plannen graag een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.  

Rudolf Dieselweg 32 Rudolf Dieselweg 32 Venlo Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!