Vianen Utr, Lange Dreef 11

Kantoorruimte te huur op aantrekkelijk kantorenpark in Vianen

Kantoorruimte huren in Vianen tegen een lage huurprijs? Dat kan via SKEPP aan de Lange Dreef 11 is het mogelijk om kantoorunits vanaf 6 m2 en kantoren op maat te huren. Het kantoorpand is gevestigd in een kantorenpark in Vianen, ten zuiden van Nieuwegein en Houten. Het park is centraal gelegen in de provincie Utrecht en bestaat uit zeven kantoorvilla’s. Deze villa’s zijn gebouwd rondom een binnenplein. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 500 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen.

U kunt hier op flexibele basis kantoorruimte huren, want de huurtermijn is minimaal een maand. Besluit u om tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren? Goede keus, want dan is de huurprijs een stuk aantrekkelijker! Een eigen kantoorkamer / kantoorunit huren kan dan al vanaf €199,- per maand!

De ligging van het kantoorgebouw is uitstekend, wat de toegankelijkheid betreft. De snelweg A2 (Amsterdam – België) ligt op enkele minuten afstand en ook de A27 (Breda – Almere) bevindt zich in de directe nabijheid. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat in Vianen? Neem dan hier een kijkje door direct uw eigen rondleiding in te plannen via SKEPP!

Moderne kantoorruimte te huur op kantorenpark in Vianen Lange Dreef 11 Vianen Utr Toplocation!

1 reviews Lange Dreef

Comfortabele kantoorruimten met een leuke inrichting

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!