RENTED OUT
Super deal

Vlaardingen, Schiedamseweg 2-10

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Vlaardingen!

Kantoorruimte huren in Vlaardingen? In dit kantoor aan de Schiedamseweg huurt u tegen een aantrekkelijke prijs!

Goed bereikbaar, een representatieve uitstraling en lage huurkosten; een korte maar juiste omschrijving van het kantoorpand aan de Schiedamseweg in Vlaardingen. Bus-en treinstations zijn er in de directe omgeving van uw nieuwe kantoorruimte, twee snelwegen zijn snel toegankelijk en Rotterdam The Hague Airport ligt op een kleine 20 minuten rijden. Kortom, een gunstige plek om uw werkzaamheden uit te voeren!

Diverse kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in Vlaardingen

Dit kantoorgebouw aan de Schiedamseweg in Vlaardingen bestaat uit 6 kantoorruimten. Het gaat om kantoren van 59, 65, 65, 70, 75 en 120 m2. De ene ondernemer huurt liever een kantoorruimte voor een flexibele huurtermijn, terwijl de voorkeur van een andere ondernemer uitgaat naar een langere huurperiode. In dit kantoorpand behoren beide opties tot de mogelijkheden. Echter is een huurtermijn van minimaal 1 jaar doorgaans financieel het meest aantrekkelijk.

Voordelig kantoorruimte huren in Vlaardingen: slechts €60,- per m2 per jaar!

Het is ongetwijfeld een belangrijk aspect in uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte: de hoogte van de huurprijs. Dan kan SKEPP u geruststellen, want in dit kantoorgebouw wordt een aantrekkelijke huurprijs van maar €60,- per m2 per jaar gehanteerd. Zie hieronder de oppervlakten van de beschikbare kantoorruimten met daarachter de bijbehorende huurprijzen.

  • 59 m2 - €295,- per maand;
  • 65 m2 - €325,- per maand (2 kantoorruimten van 65 m2 beschikbaar);
  • 70 m2 - €350,- per maand;
  • 75 m2 - €375,- per maand;
  • 120 m2 - €600,- per maand.

Parkeerruimte aanwezig in de omgeving van uw nieuwe kantoorruimte

Wanneer u met eigen vervoer naar uw kantoorruimte reist, is het waardevol om te weten dat er in de directe omgeving ruimte is om te parkeren. Bovendien maakt u gebruik van WiFi, een pantry en een lift als u besluit om kantoorruimte te huren in dit representatieve kantoorgebouw aan de Schiedamseweg in Vlaardingen. Ook niet onbelangrijk om te weten: u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in dit kantoor te Vlaardingen!

Wanneer bovenstaande uw nieuwsgierigheid heeft gewekt, is het verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoorpand aan de Schiedamseweg in Vlaardingen. Twijfelt u nog? Ook dan kan het geen kwaad om op locatie te gaan kijken, want een rondleiding plannen bij SKEPP is gratis (!) en geheel vrijblijvend. Kortom, waar wacht u nog op?

Kantoorruimte (>59 m2) voordelig te huur in Vlaardingen Schiedamseweg 2-10 Vlaardingen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!