Vlissingen, Industrieweg 3

Kantoorruimte huren in Vlissingen?

Kantoorruimte gezocht in Vlissingen - Zeeland? Aan de Industrieweg in Vlissingen, biedt SKEPP diverse kantoortypen te huur aan. Binnen deze vestiging heeft u de keuze uit onder andere werkplekken, gestoffeerde kantoorkamers en afgesloten kantoorruimten in verschillende metrages.

Het kantoorgebouw bestaat uit één bouwlaag en kantoorruimte is hier beschikbaar vanaf 15 m2. Een kantoorkamer huurt u hier al voor maar €250,- per maand! U kunt hier huren voor de korte- en de lange termijn. De service in het kantoorgebouw is van hoog niveau. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van telefoonbeantwoording.

De kantoorruimtes, gelegen in het oosten van Vlissingen, liggen op minder dan veertig minuten rijden van België. De bereikbaarheid is met zowel eigen- als openbaar vervoer goed te noemen. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer / kantoorunit of kantoor op maat in Vlissingen, zoek dan niet verder en laat u verrassen door deze locatie. Plan uw eigen rondleiding, geheel gratis via SKEPP of neemt contact op met ons!

Moderne kantoorruimte vanaf 15 m2 te huur in Vlissingen Industrieweg 3 Vlissingen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!