RENTED OUT

Vught, St. Michielsgestelseweg 8

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Vught!

Karakteristieke kantoorruimte te huur in een villa te Vught

Aan de St. Michielsgestelseweg te Vught biedt SKEPP sfeervolle kantoorruimte te huur aan. Binnen deze monumentale villa in Vught is kantoorruimte in verschillende grootte beschikbaar voor de verhuur. U huurt hier een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer vanaf 19 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Huren op deze unieke locatie is erg flexibel. U huurt hier ook voor de lange termijn een kantoorruimte. Een langer huurcontract kan u voordeel opleveren in de vorm van een lagere huurprijs. Een werkplek huurt u al vanaf €220,- per maand.

Er zijn veel verschillende voorzieningen en services aanwezig. Voorbeelden hiervan zijn parkeerruimte, high-speed internet en lounges. De ligging van het kantoorpand in Vught is uitstekend te noemen. De belangrijke snelweg A2 (Maastricht – Amsterdam) ligt namelijk op een steenworp afstand van het sfeervolle kantoorgebouw in Vught.

Kortom, zoekt u een werkplek of een kantoorruimte in Vught? Of lijkt het u fantastisch om te werken in een villa? Neem dan contact op met SKEPP of plan een eigen rondleiding in via het menu rechts op deze pagina. Bekijk het kantoorpand met eigen ogen, zodat u zeker weet dat u hier wilt huren!

Kantoorruimte te huur in klassieke villa te Vught St. Michielsgestelseweg 8 Vught Toplocation!

1 reviews St. Michielsgestelseweg

Voor mijn bedrijf in de adviesbranche ben ik sinds enkele maanden gevestigd in dit kantoorpand in Vught.

De uitstraling is super, met een combinatie tussen een klassiek pand en een moderne inrichting. Qua bereikbaarheid is het pand ook prima gelegen, binnen no-time ben je in Den Bosch.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!