RENTED OUT
Super deal

Waalwijk, St. Jansplein 112

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Waalwijk!

Fraaie kantoorruimte te huur aan St. Jansplein te Waalwijk!

SKEPP biedt deze representatieve moderne kantoorruimte te huur aan in Waalwijk, gelegen aan het St. Jansplein. Binnen dit moderne kantoorpand is nog 222 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Huren kan hier vanaf 100 m2 voor de prijs van slechts €750,- per maand! Doordat het een nieuwbouw pand betreft, beschikt het over een representatieve uitstraling. Dus wilt u kantoorruimte huren in Waalwijk? Dan is dit kantoorpand zeker een aanrader!

Er zijn verschillende services en voorzieningen aanwezig in het kantoorgebouw, zoals een pantry en parkeerplaatsen. De locatie van het St. Jansplein is uitstekend. Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Waalwijk, er zijn dus vele faciliteiten beschikbaar in de directe nabijheid. Ook de snelweg A59 is op een steenworp afstand gelegen. Hierdoor is de bereikbaarheid per zowel eigen- als openbaar vervoer erg goed te noemen.

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat zoek in Waalwijk? Plan dan nu alvast uw eigen rondleiding in via SKEPP, vrijblijvend en zonder aanvullende makelaarskosten.

Kantoorruimte huren in representatief pand te Waalwijk St. Jansplein 112 Waalwijk Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!