RENTED OUT
Super deal

Waalwijk, Taxandriaweg 8

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Waalwijk!

Kantoorruimte vanaf 43 m2 te huur op loopafstand van het centrum van Waalwijk

Zoekt u een kantoorruimte in Waalwijk? In dit kantoorpand aan de Taxandriaweg in Waalwijk huurt u een representatieve kantoorruimte, die aansluit bij uw wensen. Met een ligging direct aan de A59 en op loopafstand van een bushalte, kan gezegd worden dat de bereikbaarheid uitstekend is. Bovendien is het centrum van Waalwijk op loopafstand van het kantoor. Een prettige locatie om te werken!

Kantoorkamer huren vanaf 43 m2 in dit kantoor te Waalwijk

In dit kantoorgebouw in Waalwijk huurt u een kantoorkamer vanaf 43 m2 maar ook een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe huurt u hier een kantoorruimte voor enkele jaren. Benieuwd naar de mogelijkheden om flexibel kantoorruimte te huren? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Een flexibele huurtermijn van 1 jaar is doorgaans financieel het meest aantrekkelijk.

Kantoorruimte huren in Waalwijk? Slechts €115,- per m2 per jaar!

De huurprijs is ongetwijfeld een belangrijk aspect in uw zoektocht naar kantoorruimte. De huurprijs in dit kantoorgebouw in Waalwijk kan in principe geen obstakel vormen, aangezien u hier al een kantoorruimte huurt voor €115,- per m2 per jaar. Kortom, het is voordelig een kantoorruimte huren in Waalwijk!

Pantry aanwezig en cateringmogelijkheden in dit kantoor

Wanneer u besluit om kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan de Taxandriaweg in Waalwijk, dan maakt u ook gebruik van de aanwezige pantry. Bovendien zijn er cateringmogelijkheden en kunt u gezamenlijk lunchen in een gemeenschappelijke ruimte. Bijkomende voordelen naast het gemak van een eigen kantoorruimte op een goed bereikbare kantoorlocatie.

Plan een gratis rondleiding door dit representatieve kantoorpand!

Nieuwsgierig naar hoe dit kantoor er in werkelijkheid uit ziet? Plan dan gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw in Waalwijk. Zo ziet u uw nieuwe kantoorruimte met eigen ogen. Via het menu, rechts op het scherm, plant u deze rondleiding in.

Representatieve kantoorruimte te huur in Waalwijk Taxandriaweg 8 Waalwijk Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!