Rent office space Waalwijk, Taxandriaweg 8

Facilities
  • Desk
  • Internet
  • Coffee/tea
  • Printer
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Waalwijk, Gemeentehuis 7 mins walk (0.6 km)
  • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Taxandriaweg 8 in Waalwijk

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Waalwijk!
About this office

Kantoorruimte vanaf 43 m2 te huur op loopafstand van het centrum van Waalwijk

Zoekt u een kantoorruimte in Waalwijk? In dit kantoorpand aan de Taxandriaweg in Waalwijk huurt u een representatieve kantoorruimte, die aansluit bij uw wensen. Met een ligging direct aan de A59 en op loopafstand van een bushalte, kan gezegd worden dat de bereikbaarheid uitstekend is. Bovendien is het centrum van Waalwijk op loopafstand van het kantoor. Een prettige locatie om te werken!

Kantoorkamer huren vanaf 43 m2 in dit kantoor te Waalwijk

In dit kantoorgebouw in Waalwijk huurt u een kantoorkamer vanaf 43 m2 maar ook een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe huurt u hier een kantoorruimte voor enkele jaren. Benieuwd naar de mogelijkheden om flexibel kantoorruimte te huren? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Een flexibele huurtermijn van 1 jaar is doorgaans financieel het meest aantrekkelijk. 

Kantoorruimte huren in Waalwijk? Slechts €115,- per m2 per jaar!

De huurprijs is ongetwijfeld een belangrijk aspect in uw zoektocht naar kantoorruimte. De huurprijs in dit kantoorgebouw in Waalwijk kan in principe geen obstakel vormen, aangezien u hier al een kantoorruimte huurt voor €115,- per m2 per jaar. Kortom, het is voordelig een kantoorruimte huren in Waalwijk!

Pantry aanwezig en cateringmogelijkheden in dit kantoor

Wanneer u besluit om kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan de Taxandriaweg in Waalwijk, dan maakt u ook gebruik van de aanwezige pantry. Bovendien zijn er cateringmogelijkheden en kunt u gezamenlijk lunchen in een gemeenschappelijke ruimte. Bijkomende voordelen naast het gemak van een eigen kantoorruimte op een goed bereikbare kantoorlocatie.

Plan een gratis rondleiding door dit representatieve kantoorpand!

Nieuwsgierig naar hoe dit kantoor er in werkelijkheid uit ziet? Plan dan gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw in Waalwijk. Zo ziet u uw nieuwe kantoorruimte met eigen ogen. Via het menu, rechts op het scherm, plant u deze rondleiding in.


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Taxandriaweg 8

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Geen verplichtingen