Wageningen, Nudepark 91

  • Internet

  • Postal address

  • Parking

Kantoorruimte huren in kleinschalig kantoorgebouw te Wageningen!

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Wageningen. Aan het Nudepark is het mogelijk om een kantoorkamer te huren. Er zijn binnen het kantoorpand twee kantoorkamers beschikbaar voor verhuur. Deze kamers bevinden zich op de bovenverdieping. Er is in totaal 70 m2 vloeroppervlakte beschikbaar, inclusief receptieruimte en sanitaire ruimte, beschikbaar.

De huurtermijnen zijn op basis van een hoge mate van flexibiliteit. U huurt hier ook voor de lange termijn. Het is altijd mogelijk om hierover te overleggen. U huurt deze kantoorunit van 70 m2 voor slechts €585,- per maand.

Het kleinschalige kantoorgebouw, bestaande uit twee bouwlagen, is gelegen op een rustig bedrijventerrein. Een ideale plek, nabij het centrum van Wageningen, om in alle rust uw werkzaamheden uit te voeren. De kantoorruimtes hebben bovendien een prachtige ligging aan de Grebbedijk in Wageningen, langs de rivier de Rijn.

De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A15 (Europoort – Nijmegen) en de A50 (Eindhoven – Zwolle). Op vijf minuten loopafstand ligt een bushalte. Dus zoekt u kantoorruimte in Wageningen? Vraag gratis een rondleiding aan door dit kantoorpand via SKEPP!

Kantoorkamer huren in Wageningen? Huur aan Nudepark! Nudepark 91 Wageningen Toplocation!

2 reviews Nudepark

Dit is een mooi en ruim kantoorpand, niet ver van de haven van Wageningen.

Jammer dat het niet wat dichter bij de universiteit gelegen is. Voor onze organisatie (studiebegeleiding) is het net te ver weg. Nog even verder kijken dus!

het kantoorpan is goed verzorgd en mooi groot

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!