Super deal

Weesp, Nesland 1-5

1382 MZ Weesp

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Nesland in Weesp

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Nesland in Weesp? Stop dan met zoek en neem een kijkje in één van deze kantoorpanden! Deze drie kantoorpanden heb een representatieve uitstraling en zijn daarmee echte kantoorvilla’s. De panden zijn prachtig gelegen aan de Vecht en hebben een ideale ligging nabij het station en de A1.

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren in alle 3 de panden. De kleine kantoorkamer die momenteel beschikbaar is heeft een oppervlakte van 60 m2, deze is gelegen aan nummer 1 op de 2e verdieping. Voor een maandelijks bedrag van €725,- huur jij deze kantoorruimte. Ben je opzoek naar een grotere kantoorruimte? In dit zelfde kantoorpand is op de 1e verdieping een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 215 m2, voor €2597,- in de maand. Heb je meer ruimte nodig of wil je doorgroeien met je bedrijf? In het middelste kantoorgebouw is een kantoorruimte beschikbaar van 347 m2, voor slechts €4192,- in de maand. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden

Parkeergelegenheid en een pantry

Reis je met de auto naar je werkplek aan de Nesland in Weesp? Dan hoef jij je ’s morgens geen zorgen te maken over waar jij het beste je auto kunt parkeren. De kantoorpanden beschikken namelijk over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. Momenteel zijn de kantoorruimten leeg, zo kun jij de kantoorunit volledig naar eigen smaak inrichten. Wel is er in de kantoorruimte een pantry aanwezig en zijn er gescheiden toiletgroepen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het maakt niet uit of je met de auto of het openbaar vervoer naar je werkplek reist, beide gevallen zijn erg makkelijk en snel. Er is namelijk op slechts 4 minuten loopafstand van het kantoorpand een bushalte gelegen en het treinstation ligt 7 minuten verder op. Verschillende op/afritten van de snelwegen A1, A9 en A6 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. De kantoorpanden zijn gelegen aan de Vecht, bij mooi weer kun je dus heerlijk genieten aan het water. In de nabije omgeving vind je het centrum van Weesp. Een gezellig centrum waar leuke koffietentjes, gezellige cafés en goede restaurants te vinden zijn. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nesland in Weesp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nesland in Weesp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Nesland in Weesp!

Nesland 1-5 Nesland 1-5 Weesp Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!