RENTED OUT

Woerden, de Bleek 13

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Woerden!

Moderne kantoorruimte beschikbaar op ideale locatie in Woerden

Lekker flexwerken? Of werkt u liever in een kantoorkamer? Alleen een vergaderruimte nodig? Op al deze vragen vindt u antwoord in dit representatieve kantoorpand in Woerden. U werkt hier op een centrale plek in Nederland. Kortom, u vindt hier de kantoorruimte die bij u past op een gunstige locatie!

Dit representatieve kantoorgebouw is dé congreslocatie van ons land!

Moet u veel overleggen of zoekt u een gunstige plek voor congressen? Dan is dit kantoorgebouw dé geschikte locatie voor u, want in dit kantoor vindt u diverse vergaderruimten. Zoekt u een flexwerkplek? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Bovendien huurt u hier flexibel een eigen kantoorruimte. Met andere woorden, hier vindt u wat u zoekt!

Elke vergaderzaal in dit kantoorgebouw in Woerden 'vertelt zijn eigen verhaal'

Er zijn diverse vergaderruimten in dit kantoorgebouw, waaronder de vergaderzaal 'Touw'. De achterwand van deze ruimte is ingericht met historisch touw. Dit zorgt voor een fijne uitstraling. En zo zijn er nog vele vergaderruimten met eigen identiteit. Veel vergaderruimte: een ideale bijkomstigheid, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

U kunt gratis parkeren als u besluit om kantoorruimte te huren in Woerden

In dit representatieve kantoorgebouw maakt u gebruik van glasvezel internet. Komt u met eigen vervoer naar uw kantoorruimte? Parkeer uw auto dan op één van de parkeerplaatsen op het terrein van het kantoorgebouw, want dit is gratis!

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in bij SKEPP!

Neem een kijkje in dit kantoorgebouw en zie met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte of werkplek! Het voordeel is dat u bij SKEPP gratis (!) een rondleiding inplant. Dit doet u via het menu rechts op deze pagina.

Flexibel moderne kantoorruimte huren in Woerden de Bleek 13 Woerden Toplocation!

1 reviews de Bleek

Een kantoor met een sociaal hart en de mogelijkheid voor besloten vergaderingen, congressen en kantoorkamers. Daarnaast zijn alle facilitaire diensten goed verzorgd!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!