Woerden, Helsinkilaan 6

Kantoorruimtes met moderne uitstraling huren in Woerden

Goedkope kantoorruimte huren in Woerden? Aan de Helsinkilaan in Woerden biedt SKEPP goedkope kantoorruimte te huur aan. U heeft de mogelijkheid om (ingerichte) kantoorruimte tot 100 m2 te huren. Hetzelfde geldt voor kantoren op maat vanaf 100 m2.

Het moderne kantoorpand heeft een totale vloeroppervlakte van 939 m2, verdeeld over een begane grond en twee verdiepingen. De huurtermijn is bespreekbaar en kan in overleg tot stand komen.

De huurprijs voor een kantoorkamer van 20 m2 bedraagt €500 per maand,-. De kantoorruimte is gelegen op een gunstige plek buiten de reguliere kantorenterreinen en zijn goed bereikbaar. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Woerden? Neem direct contact op met SKEPP en profiteer van de gunstige locatie en huurprijs van dit kantoor.

Kantoorkamers vanaf €500,- per maand te huur in Woerden Helsinkilaan 6 Woerden Toplocation!

1 reviews Helsinkilaan

De prijs/kwaliteit verhouding op deze locatie is echt super!

Voor weinig geld huur je hier fantastische kantoorruimten. Daarnaast kun je gebruik maken van de aanwezige parkeerplekken en ben je zo in het gezellige centrum van Woerden.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!